Gość pawelkrk0 Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Witam szukam taniego sklepu komputerowego w krakowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 http://www.x-kom.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demczog Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Stacjonarny czy internetowy z punktem odbioru w Krakowie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelkrk0 Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 (edytowane) taki zebym wszedl wybral czesci oni mi go zlozyli Edytowane 12 Września 2010 przez pawelkrk0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 (edytowane) No to może Apollo? Problem w tym, że jest on w centrum miasteczka studenckiego i słyszałem, że mają niezłe kolejki ;) @down - dzięki za info. W takim razie, jeśli takie przekręty tam są, to Apollo trzeba skreślić z listy. Szkoda - jak mówiłeś, był to świetny sklep. Edytowane 13 Września 2010 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demczog Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 (edytowane) Czyli w sumie każdy :lol2: Jeśli cały zestaw to może być morele.net (liczą sobie 50 zł za złożenie zestawu).Ostatnio zdarza mi się też kupować w KR System.Oba internetowe.Składasz zamówienie przez stronę.Dwa dni pózniej jedziesz odebrać złożoną skrzynkę.Ze "stacjonarek" można też zahaczyć o PC Project (zdarzają im się niezłe ceny).Od biedy Bit computer choć ceny u nich trochę ostatnio szaleją.Ułóż sobie zestaw choćby w oparciu o te przyklejone na forum i sprawdż w którym sklepie całość wyjdzie najtaniej. @UP Oj @Zzizzy uchowaj boże!Apollo już nie istnieje,ciągną się sprawy sądowe o niezłe przekręty.Kiedyś świetny sklep,tani z potwornymi kolejkami :)Teraz działa tam firma Crann(podobno Ci sami właściciele co wcześniej w Apollo).Nie robiłem tam jednak zakupów więc nie mogę ich jednoznacznie ocenić.Widziałem w sieci kilka niepochlebnych opinii i tyle. Edytowane 12 Września 2010 przez demczog 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelkrk0 Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 (edytowane) Witam czy ten komputer nada się do gier? czy moze za te cene da sie cos wydajniejszego? Zestawy komputerowe na Wrzesień 2010 | PurePC.pl na komputer moge przeznaczyc razem z obudowa 2700zl Edytowane 19 Września 2010 przez pawelkrk0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 Corsair 400W [CMPSU-400CXEU] - 165zł : Esc.pl Jeżeli nie kupisz Performy to możesz dołożyć do HD5850. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariooooo Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 No to może Apollo? Problem w tym, że jest on w centrum miasteczka studenckiego i słyszałem, że mają niezłe kolejki ;)@down - dzięki za info. W takim razie, jeśli takie przekręty tam są, to Apollo trzeba skreślić z listy. Szkoda - jak mówiłeś, był to świetny sklep. Czyli w sumie każdy [...] Apollo już nie istnieje,ciągną się sprawy sądowe o niezłe przekręty.Kiedyś świetny sklep,tani z potwornymi kolejkami :)Teraz działa tam firma Crann(podobno Ci sami właściciele co wcześniej w Apollo).Nie robiłem tam jednak zakupów więc nie mogę ich jednoznacznie ocenić.Widziałem w sieci kilka niepochlebnych opinii i tyle. Ale ploty rozsiewają ludzie, aż głupio słuchać. Apollo istnieje i ma się całkiem dobrze, tylko filii w Kraku już nie ma. Prawdopodobnie kierownicy wyczaili dla siebie spore zyski, toteż postanowili sami to prowadzić, czemu się nie dziwie i weszli z resztą firmą na allegro, czego Apollo chyba zabraniało. Odsyłam do Apollo Sp. z o.o. | Wiadomości Co do sklepu, wg mnie najtaniej jest w KR System - Tanie laptopy, notebooki, komputery, Kraków, Asus, Dell, Lenovo, Samsung, HP, Sony, Toshiba, Epson, Benq, Projektory, Ekrany, LG ceny są podobne do cen w Ram.net. Jedeynym minusem jest to że asortyment, z tego co widziałem w tamtym miesiącu, mają nie dość obszerny jak np na moje potrzeby. Generalnie nie mam pojęcia czemu zależy Ci na tym jak w ESC jest zawsze dowóz za zaledwie 20 zł pod drzwi kurierem (+profesjonalna pomoc i doradztwo). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...