Skocz do zawartości
Gość pawelkrk0

Komputer do gier

Rekomendowane odpowiedzi

No to może Apollo? Problem w tym, że jest on w centrum miasteczka studenckiego i słyszałem, że mają niezłe kolejki ;)

@down - dzięki za info. W takim razie, jeśli takie przekręty tam są, to Apollo trzeba skreślić z listy. Szkoda - jak mówiłeś, był to świetny sklep.

Edytowane przez zzizzy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli w sumie każdy :lol2:

Jeśli cały zestaw to może być morele.net (liczą sobie 50 zł za złożenie zestawu).Ostatnio zdarza mi się też kupować w KR System.Oba internetowe.Składasz zamówienie przez stronę.Dwa dni pózniej jedziesz odebrać złożoną skrzynkę.Ze "stacjonarek" można też zahaczyć o PC Project (zdarzają im się niezłe ceny).Od biedy Bit computer choć ceny u nich trochę ostatnio szaleją.Ułóż sobie zestaw choćby w oparciu o te przyklejone na forum i sprawdż w którym sklepie całość wyjdzie najtaniej.

@UP

Oj @Zzizzy uchowaj boże!Apollo już nie istnieje,ciągną się sprawy sądowe o niezłe przekręty.Kiedyś świetny sklep,tani z potwornymi kolejkami :)Teraz działa tam firma Crann(podobno Ci sami właściciele co wcześniej w Apollo).Nie robiłem tam jednak zakupów więc nie mogę ich jednoznacznie ocenić.Widziałem w sieci kilka niepochlebnych opinii i tyle.

Edytowane przez demczog
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to może Apollo? Problem w tym, że jest on w centrum miasteczka studenckiego i słyszałem, że mają niezłe kolejki ;)@down - dzięki za info. W takim razie, jeśli takie przekręty tam są, to Apollo trzeba skreślić z listy. Szkoda - jak mówiłeś, był to świetny sklep.

Czyli w sumie każdy [...] Apollo już nie istnieje,ciągną się sprawy sądowe o niezłe przekręty.Kiedyś świetny sklep,tani z potwornymi kolejkami :)Teraz działa tam firma Crann(podobno Ci sami właściciele co wcześniej w Apollo).Nie robiłem tam jednak zakupów więc nie mogę ich jednoznacznie ocenić.Widziałem w sieci kilka niepochlebnych opinii i tyle.

Ale ploty rozsiewają ludzie, aż głupio słuchać. Apollo istnieje i ma się całkiem dobrze, tylko filii w Kraku już nie ma. Prawdopodobnie kierownicy wyczaili dla siebie spore zyski, toteż postanowili sami to prowadzić, czemu się nie dziwie i weszli z resztą firmą na allegro, czego Apollo chyba zabraniało. Odsyłam do Apollo Sp. z o.o. | Wiadomości

Co do sklepu, wg mnie najtaniej jest w KR System - Tanie laptopy, notebooki, komputery, Kraków, Asus, Dell, Lenovo, Samsung, HP, Sony, Toshiba, Epson, Benq, Projektory, Ekrany, LG ceny są podobne do cen w Ram.net. Jedeynym minusem jest to że asortyment, z tego co widziałem w tamtym miesiącu, mają nie dość obszerny jak np na moje potrzeby. Generalnie nie mam pojęcia czemu zależy Ci na tym jak w ESC jest zawsze dowóz za zaledwie 20 zł pod drzwi kurierem (+profesjonalna pomoc i doradztwo).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi