Skocz do zawartości
Gość aruś

chce zrobić porządek ze swoim koputerem ...

Rekomendowane odpowiedzi

hce zrobić porządek ze swoim koputerem usunąć resztki starych programów i inne śmieci które nagromadziły sie po roku użytkowania

mam xp prof czy moge zrobić coś poza scan diskiem i oczyszczamniem dysku?????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

format c: format c: format c: format c: format c: format c: format c: format c: format c: format c: format c: format c: format c: format c: format c: format c: format c: format c: format c: hehehe i po klopocie :P :P

pozdr :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

potwierdzam, najlepszym i niezawodnym rozwiazaniem jest FORMAT C:

8)  ( mmmhaha tez najlepszym antiwirusem )

W dodatku to najszybszy sposób :)

Czy najszybszy to niewiem :wink: ja poprostu robie sobie obraz Norton Ghostem nagrywam u kumpla na Dvd-RW i gdy system zaczyna sie sypac ja tylko robie klonowanie z obrazu na patrycje zajmuje mi to jakies 20 min

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sposoby szybkie ale niegodne inteligentnego czlowieka, ktory sie chce uznawac za kogos majacego pojecie o komputerach. Wbrew pozorom wiele problemow da sie rozwiazac bez reinstalacji systemu. Kopie bezpieczenstwa robione w zaleznosci od potrzeb raz na jakis czas czy to Ghostem czy czymkolwiek innym to dobre rozwiazanie, jesli cos sie na powaznie posypalo.

Czasem trzeba po prostu pomyslec i poczytac troche dokumentacji, poguglowac. W koncu, nawet jesli sie nie uda naprawic jakiegos problemu (po kilku nocach bezsennych ;-)), to przynajmniej czegos wiecej sie dowiemy o systemie a nie tylko tego, ze jak cos sie popsulo to format c i reinstalka. To takie troche malo ambitne :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w norton system works 2003 za pomocą jednego przyciku program wyszuka niepotrzebne smieci (w rejestrze i na dysku) na pewno pomoze.

Dust buster wywali wiecej,

A od windoctora z NU znacznie lepszy jest registry first aid. Po tym jak win doctor posprawdzał wszystko i powiedzial ze jest OK to registry first aid znalazl w rejestrze 150 zbednych wpisów 8O Po ich usunieciu wszystko mi buja, of course

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi