SkAtaN Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 QBorg nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale bardzo duża licze ludzi wierząc w Boga a w Polsce to ok. 96% (ostatnio w telewizji na 1 podawali). Takich antychrystów ( można cie do Hitlera porównać tesh nim był) to sie powinno tępić nie na odwrót. Jeśli myślisz, że ludzi rozum może poznać cała prawde to sie grubo mylisz. Współczuje Ci twojej śmierci bo z takim nastawieniem nic miłego Cie nie spotka. Piekiełko sie kłania :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 31 postow, nowy jestes, jedyne co nam dajesz, to watpliwosc w to, czy mowisz prawde, nie zwyklem wierzyc anonimowym osobom. Jesli jestes tu dluzej, to stajesz sie jzu mniej anonimowy - chyba rozumiesz co mam na mysli.Rozumiem cie w 100% chcesz wierzyc to wierz nie chcesz to nie i szanuje to . Ja sie wyłączam z dyskusjii na ten temat . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 QBorg nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale bardzo duża licze ludzi wierząc w Boga a w Polsce to ok. 96% (ostatnio w telewizji na 1 podawali). Takich antychrystów ( można cie do Hitlera porównać tesh nim był) to sie powinno tępić nie na odwrót. Jeśli myślisz, że ludzi rozum może poznać cała prawde to sie grubo mylisz. Współczuje Ci twojej śmierci bo z takim nastawieniem nic miłego Cie nie spotka. Piekiełko sie kłania :twisted: A ja i te twoje 4 % ( nie ma co-TVP RULEZ :lol: ) gnije z takiego stosunku do śmierci i twojego bożka :P Ha ha- postraszyć Bogiem to ty sobie możesz z LPR na czele małe dzieci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 QBorg nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale bardzo duża licze ludzi wierząc w Boga a w Polsce to ok. 96% (ostatnio w telewizji na 1 podawali). Takich antychrystów ( można cie do Hitlera porównać tesh nim był) to sie powinno tępić nie na odwrót. Jeśli myślisz, że ludzi rozum może poznać cała prawde to sie grubo mylisz. Współczuje Ci twojej śmierci bo z takim nastawieniem nic miłego Cie nie spotka. Piekiełko sie kłania :twisted:Buahahaha, co to ma byc? :lol: Jesli to bylo pisane na serio to lecz sie czlowieku.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziewica Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 czy ktos kiedykolwiek zastanawial sie co jest PRZED ty etapem zycia ktore zwyklismy zyc (zaplodnienie komorki jajowej - smierc fizyczna) ??? hmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 QBorg nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale bardzo duża licze ludzi wierząc w Boga a w Polsce to ok. 96% (ostatnio w telewizji na 1 podawali). Takich antychrystów ( można cie do Hitlera porównać tesh nim był) to sie powinno tępić nie na odwrót. Jeśli myślisz, że ludzi rozum może poznać cała prawde to sie grubo mylisz. Współczuje Ci twojej śmierci bo z takim nastawieniem nic miłego Cie nie spotka. Piekiełko sie kłania :twisted: Sluchaj czlowieczku, nie zycze sobie takich komentarzy (HITLER). Mozesz mi wytlumaczyc dlaczego mam nie byc "antychrystem". Religia jest rzecza tak absurdalna, ze wrecz smieszna. Mnogosc religii, roznych bozkow jest dostatecznym dowodem, ze jest to tylko wymysl ludzi sluzacy zachowaniu ladu spolecznego, czyli "religia opium dla ludu". A te twoje badania TVP, SMIESZNE. Religijnosc, jako pojecie, jest rodzajem tradycji narodowej; ludzie mowia ze wierza bo ich ojcowie wierzyli, dziadkowie wierzyli itd. (w wiekszosci przypadkow). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekcie Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Każdy kij ma dwa końce GSI Z jednej strony fajnie jest wiedzieć co cię czeka w przyszłości o ile czekają cię przyjemne rzeczy, bo o tych przykrych wolałbym nie wiedzieć. Z drugiej jednakże życie jest jakby mniej przyjemne jeśli wiesz co się w nim zdarzy. Jednym z uroków zycia jest to, że ciągle cię zaskakuje, nie wiesz jakie skutki bedzie miało podjęcie takiej a nie innej decyzji. To jest sama esencja tej nędznej egzystencji człowieka na ziemi :) Ja nie wiem czy chciałbym już wiedzieć jak się moje życie potoczy w przyszłości. Pożyjem,y zobaczymy. Interesującą rzeczą jest, jak takie wyobrażenie o determinizmie naszego istnienia ma się do koncepcji wolnej woli człowieka. Jesli jak mówisz, z góry wiadomo jak nasze życie bedzie wyglądać to ta koncepcja jest fikcja. Cokolwiek nie zrobimy to i tak czeka nas taki los jaki jest nam przeznaczony. Trochę to ogranicza autonomię człowieka degradując nasz gatunek do roli bezmyślnych wykonawców woli Najwyższego, który wszystko wie lepiej. No i jest trochę sprzeczne z religijnym dogmatem w sprawiedliwym Bogu. Bo niby dlaczego jednemu jest przeznaczone być milionerem, a drugiemu żebrakiem. Swoją drogą jednak chciałbym wiedzieć jaką laskę mi przeznaczono na moją żonę. No chyba, żeby była brzydka lub żadnej by nie było bo wtedy tobym się załamał :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Regresing to nie hipnoza. Podczas regresingu caly czas jestes swiadom, i zawsze mozesz przerwac w danym momencie jesli chcesz.a czy hipnoza to nie jest swiadome - :evil: doucz sie i tyle Ci powiem!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Regresing to nie hipnoza. Podczas regresingu caly czas jestes swiadom, i zawsze mozesz przerwac w danym momencie jesli chcesz.a czy hipnoza to nie jest swiadome - :evil: doucz sie i tyle Ci powiem!!!!!!Czy w stanie hipnozy mozesz sam otworzyc oczy, podniesc sie, przejsc, usiasc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Ale wy macie zajebiste problemy z hipnozą i regresingiem. A jeśli chodzi np. o widzenie siebie z góry to da się to wywołać drażniąc elektrycznie odpowiednie fragmenty mózgu...to samo z deja vu ale jescze sporo zostało do zbadania - jeszcze kilkaset lat i powinniśmy wiedzieć ... Już zaczynamy wchodzić na drogę kierowanej ewolucji - jeszcze kilka tysięcy lat rozwoju i będziemy półbogami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Regresing to nie hipnoza. Podczas regresingu caly czas jestes swiadom, i zawsze mozesz przerwac w danym momencie jesli chcesz.a czy hipnoza to nie jest swiadome - :evil: doucz sie i tyle Ci powiem!!!!!!Czy w stanie hipnozy mozesz sam otworzyc oczy, podniesc sie, przejsc, usiasc?ciezko sie z toba gada :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Regresing to nie hipnoza. Podczas regresingu caly czas jestes swiadom, i zawsze mozesz przerwac w danym momencie jesli chcesz.a czy hipnoza to nie jest swiadome - :evil: doucz sie i tyle Ci powiem!!!!!!Czy w stanie hipnozy mozesz sam otworzyc oczy, podniesc sie, przejsc, usiasc?ciezko sie z toba gada :roll:Vice versa :P Jesli mowisz o hipnoterapii to sie zgodze jesli o hipnozie to ja mam racje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...