birdman Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 z żalem informuje że mój flop zmarł... służył mi dzielnie przez 4 lata, ale nie zdzierżył sprawozdania z metod probabilistycznych... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 przyklej na slupie klepsydre :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 dam chyba nekrolog do gazety... Flop Nec zmarł w wieku 4 lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Jak chcesz to moge nieść krzyż przed konduktem żałobnym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 wes go rozkrec odkurz, popukaj :D, mi moj flopek nec'a dziala 4 lata, i go tak reanimowalem 2 razy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 niestety... mój już reanimacje przeżył miesiąc temu, gdy przyniosłem programy z c++... teraz nawt nie chce do mnie zamrugać swym pięknym zielonym oczkiem ani nawet poruszyć się... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 mój flopek tesh umarł po zmanie płyty w niewyjaśnionych dla mnie okolicznościach ;((((( a to była jedyna rzecz której do tej pory nie wymieniałem i nie popsułem : ( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 jak dla mnie niewielka strata. nie uzywam tego, a jest bo zostal po modernizacji i szkoda wyzucac, a sprzedawac za psie pieniadze tez szkoda. Mam flopa Panasonica wyjetego z kompa 6 letniego kompa Adaxa , bo byl cichszy niz NEC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 W flopach najczęściej odrywają się piny z zasilania, jak ktoś ma lutownicę to powinno mu się udać go zreanimować, z 5 takich naprawiałem. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 a czy zna ktoś może jakiś sposób na podkręcenie flopa?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 a czy zna ktoś może jakiś sposób na podkręcenie flopa?? zamiast podlaczac mu zasilanie 12V trzeba podlaczyc go pod 220V :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 a czy zna ktoś może jakiś sposób na podkręcenie flopa?? zamiast podlaczac mu zasilanie 12V trzeba podlaczyc go pod 220V :lol: No i wtedy będziesz miał napęd Combo stacje dyskietek 3.5 i piecyk elektryczny w jednym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 odkrec go z budy i podlacz tak na lozie poluz go na czyms i zobacz moze jeszcze ruszy - ja mialem raz nowego fdd i za mocno przykrecilem srubki i tez nie dziala - stacje dyskow maja to do siebie ze sa strasnie kapryśne :) moze odzyje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 odkrec go z budy i podlacz tak na lozie poluz go na czyms i zobacz moze jeszcze ruszy - ja mialem raz nowego fdd i za mocno przykrecilem srubki i tez nie dziala - stacje dyskow maja to do siebie ze sa strasnie kapryśne :) moze odzyje :lol: Ale ty masz przeżycia a może po prostu na odwrót taśme podłączyłeś :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 odkrec go z budy i podlacz tak na lozie poluz go na czyms i zobacz moze jeszcze ruszy - ja mialem raz nowego fdd i za mocno przykrecilem srubki i tez nie dziala - stacje dyskow maja to do siebie ze sa strasnie kapryśne :) moze odzyje :lol: Ale ty masz przeżycia a może po prostu na odwrót taśme podłączyłeś :lol:tasma dobrze byla :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 moze soczewke laserka przeczysc w FDD? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 moze soczewke laserka przeczysc w FDD? :lol:ale ty masz pomysly - brawo :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 no ja tak kiedys zrobilem! ale okazalo sie,ze kabelek SUPER ATA odpadl od FDD! Mowie serio! :lol: 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 no ja tak kiedys zrobilem! ale okazalo sie,ze kabelek SUPER ATA odpadl od FDD! Mowie serio! :lol: 8O 8Oheh cudownie :lol: mi sie takie cus nigdy jeszcze nie wydazylo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 a widzisz! bo sie kupuje orginalne FDD firmy nVidia a nie jakies szajsy od INTELA.oni jak sie polaczyli z AMD i ATI to juz chlam produkuja! acha,jeszcze jedno- mnoznik na FDD= 12.5 :twisted: :twisted: 8O radiatorkuf szukam na FDD!!! ma ktos? PS. Ale mi szajba odbija :mrgreen: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 a widzisz! bo sie kupuje orginalne FDD firmy nVidia a nie jakies szajsy od INTELA.oni jak sie polaczyli z AMD i ATI to juz chlam produkuja! acha,jeszcze jedno- mnoznik na FDD= 12.5 :twisted: :twisted: 8O radiatorkuf szukam na FDD!!! ma ktos? PS. Ale mi szajba odbija :mrgreen: :lol: widze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 a widzisz! bo sie kupuje orginalne FDD firmy nVidia a nie jakies szajsy od INTELA.oni jak sie polaczyli z AMD i ATI to juz chlam produkuja! acha,jeszcze jedno- mnoznik na FDD= 12.5 :twisted: :twisted: 8O radiatorkuf szukam na FDD!!! ma ktos? PS. Ale mi szajba odbija :mrgreen: :lol: Ja mam radiatorki na nVidie, tanio sprzedam - wlasnie zalozylem swojemu WC chwilowo i staram sie o FC na flopa. PS. Moj idzie na 13.5 po drut modzie. :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 a widzisz! bo sie kupuje orginalne FDD firmy nVidia a nie jakies szajsy od INTELA.oni jak sie polaczyli z AMD i ATI to juz chlam produkuja! acha,jeszcze jedno- mnoznik na FDD= 12.5 :twisted: :twisted: 8O radiatorkuf szukam na FDD!!! ma ktos? PS. Ale mi szajba odbija :mrgreen: :lol: Ja mam radiatorki na nVidie, tanio sprzedam - wlasnie zalozylem swojemu WC chwilowo i staram sie o FC na flopa. PS. Moj idzie na 13.5 po drut modzie. :lol: :lol: :lol: Ty Suchyy ale klamiesz! Ten mnoznik jest dopiero w fazie testow! Trzeba mostki zamalowac na Intelu zeby taki mnoznik uzyskac! Ale sie wrobiles... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Ja swego floppa zmodowalem (szybka z boku i fiolka). :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 moj stary tak zmo®dowany ze sluzy jako popielniczka 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 a czy zna ktoś może jakiś sposób na podkręcenie flopa??tak - trzeba tylko wywalic to g.o.w.n.o i kupic sobie nagrywarke :P :D ogolnie flop sux - nie mam juz tego ciacha :twisted: proponuje zainicjowac ogolnoTweakowa akcje "wakacje bez flopa" - kto wytrzyma 2 miesiace bez stacji dyskietek w kompie dostanie wysokiej jakosci sprzet AGD (made by nvidia :lol:) dla najwiekszych konsterwatystow [flop rulez] przewidziano nagrode w postaci tygdonia z 286 :lol: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 sorry za OT. Pawel_k: ale masz timingi pamieci :lol: 2-2-2-2 niezle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...