wysokocukrowy Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 (edytowane) Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć w jaki sposób należy sformatować goły tekst zgodnie ze wzorem? Tekst niesformatowany.doc Ćwiczenie1.pdf (zadanie 2.) Niby wydaje się proste, sam używam Worda od dawien dawna, a mam z tym spory problem. NIE PROSZĘ O PODESŁANIE MI GOTOWEGO PLIKU, A O WYTŁUMACZENIE JAK TO ZROBIĆ. Z góry dziękuję i pozdrawiam! Edytowane 11 Października 2010 przez wysokocukrowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 [#10171] Nie masz uprawnień do pobrania tego załącznika. ;] 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysokocukrowy Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Wstawiłem jeszcze raz - przepraszam za utrudnienie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 (edytowane) Uruchom Worda wciśnij klawisz F1 i wpisz "formatowanie tekstu" albo "dodawanie punktorów lub numeracji", powinieneś znaleźć tam interesujące cię zagadnienia. Edytowane 12 Października 2010 przez KoVol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...