Lessay Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 (edytowane) Korzystałem z nod32, KIS 2010, mc affee total secuirity i zaden z nich mnie nie zadowolil... czy moglby mi ktos powiedziec jaki jest aktualnie najlepszy anty wirus [kombajn wliczajacy anty spywere firewall itp], czy sa jakies aktualne rankingi/testy dotyczace antywirusow? cena nie gra roli ;] jezeli to zly dzial to bardzo prosze o przesuniecie i przepraszam za klopot Edytowane 31 Października 2010 przez Lessay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2010 Czemu żaden z nich Ci nie przypadł do gustu ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2010 Tutaj masz test - klik lub klik Ktorys z wymienionych powinien Ci przypasc do gustu. Ja sam korzystam z KAV i jestem zadowolony :lol: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2010 Od ok 3 miesiecy uzywam Kaspersky Internet Security 2010 (9.0.0.736) i wg mnie jest najlepszy. Testowalem wczesniej chyba wszystkie darmowe AV jakie znalazlem na sieci az trafilem na trial KISa w jakiejs gazecie. Po uplywie tygodnia zakupilem licencje od razu na wszystkie moje maszyny (roczna licencja elektroniczna KIS 2011 na 3 stanowiska to koszt 170pln u autoryzowanego dystrybutora). Co mnie najbardziej cieszy to fakt ze pomimo uruchomionych wszystkich opcji skanowania/blokowania to w systemie uruchomione sa DWA procesy KIS lacznie "zzerajace" ~14MB. W trakcie skanu calego komputera wartosc ta wzrasta do ~110MB. Dla mnie rewelacja. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 1. Żaden kombajn nie zastąpi zdrowego rozsądku. 2. Skoro NOD i KIS odpadają, to z kombajnów został Ci NIS (Norton). 3. Osobiście proponuję zainteresować się prostym i lekkim AVG lub Avira Personal. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Jeszcze są płatne pakiety Comodo IS, ale niektórzy (ja nie) narzekają na ich Antywirusa.. Darmowy CIS też jest. Przychylam się do punktu 3. ULLISSESA. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 AV-Comparatives - Independent Tests of Anti-Virus Software - Welcome to AV-Comparatives.org Tu masz chyba najbardziej obiektywne testy. Osobiście korzystam z Sophos 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lessay Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 zgodnie z testami jednak zostane przy Mcafee total protection dlaczego zaden z tych w 1 poscie mi nie odpowiadal ? nod-podobno przepuszcza bardzo duzo wirusow, mialem na 2 kompie odpowiednio skonfigurowanego i nawet nie wykryl wirusa na pedrivie przez ktorego musialem robic format kis- za bardzo mulil kompa mcafee- w testach ktore kiedys ogladalem wypadl najslabiej ;d wielkie dzieki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choinisjo Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 czy Eset będzie dobry do ochrony serwera ftp na linuxie? Ktos korzysta? Można dostać testówkę? na miesiąc lub 3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...