costi Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 U mnie max killi to 6 na T-28 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkkam Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Dobrze widzę, że będzie darmowy pluton na 2 osoby? Miło ;) Mój rekord 9 killi na SU-5 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 8 kili na KV ze 152mm,8 Kili na ISU152 z BL-10,7 kili na Ferdku 128mm i chyba 7 kili Hummelem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 (edytowane) 10 zniszczonych na KV z działem 107mm :rolleyes: Edytowane 1 Lipca 2011 przez 2ms2ms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 Oj, tak - krótkie 7.5, napchane HE po brzegi, w PzIII to rewelacja. Polecam, ubaw po pachy. Nowe głosy załogi to jakaś porażka... HE to jak rozumiem "7,5cm kumulacyjny Gr 38 HL A"? Jest możliwość pozyskania go bez golda? Szkolenie daje odpowiednio: Dowodca czolgu - wiekszy bonus dla reszty zalogi, wiekszy zasieg widzenia Kierowca - wieksza predkosc i przyspieszenie czolgu Radiooperator - wiekszy zasieg radia Ladowniczy - wieksza predkosc ladowania Celowniczy - wieksza dokladnosc strzalow i szybsze celowanie Praktycznie dowodca moze osiagnac 105% max (100% + 5% z wentylacji), natomiast reszta moze osiagnac 116% (100% + 5% z wentylacji + 11% od dowodcy). Pamietajcie ze wszystkie parametry czolgow podawane przy ich opisie zakladaja 100% wyszkolenie zalogi! Gdzie wentylacja jest do kupienia/zbadania? I kiedy można to zrobić (szukałem w grze ale niczego takiego nie znalazłem :/) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 (edytowane) Oczywiście przegraliśmy, koleś był praktycznie bezużyteczny... Edytowane 1 Lipca 2011 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 (edytowane) Ram1rez, W garazu, na dole, tuz ponad lista swoich czolgow znajdziesz liste kolejnych modulow: dzialo, wiezyczka, silnik, gasienice i radio. A potem masz trzy wolne miejsca w ktorych mozesz wlozyc miedzy innymi wentylacje. Pamietaj tylko, ze nie wszystkie czolgi umozliwiaja montaz takowej! Edytowane 1 Lipca 2011 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 HE to jak rozumiem "7,5cm kumulacyjny Gr 38 HL A"? Jest możliwość pozyskania go bez golda? Nie, HE (High Explosive) to odłamkowy/burzący (ten ostatni na liście). Zanim zaczniesz się pukać w czoło, patrząc na penetrację, zwracam uwagę - HE zadaje obrażenia zawsze (jeśli nie przebije, to mały ułamek, ale zawsze to coś), do tego ma dużo większą szansę uszkodzić moduły lub zranić załogę. A jeśli cel jest otwarty od góry, to jego żywot będzie krótki i bolesny. Zresztą, w tym dziale penetracja pocisku przeciwpancernego jest tak żenująca, że przesiadka na HE to w sumie żadna strata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 Na początku moich zmagań przy T-46 używałem tych HE i dziwiłem się, że nie mogę nikogo uszkodzić... Później zrozumiałem co jest ważne ;) Idę teraz drogą niszczyciela czołgów w niemcach Hetzer kusi :P A poza tym zbieram exp na PzKpfw IV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 Znów kanał ppc usunęli? Bo od rana nie mam i nie mogłem znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 (edytowane) Proszszszszszsz kanal PurePC.pl stworzony :) Jeszcze jeden i jeszcze raz... EDIT: czy tylko ja dostaje za wygrana bitwe jakos tak wiecej exp? :| wlasnie wygralem stockowym VK3001P, oddalem dwa strzaly zanim padlem, jeden wszedl i dostalem 1850 expa.. EDIT2: zaliczylem crash to desktop podczas ladowania planszy. W koncu sie dostalem i co widze? What on earth? EDIT3: stupid me.. http://game.worldoftanks.eu/news/general_news/kursk_operation Edytowane 2 Lipca 2011 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 Pytanie za 100pkt mam PzKpfw III z załogą po 80-85% czy jeśli sprzedam czołg będę mógł w PzKpfw IV zarekrutować czołgistów z III czy muszę ich odesłać do koszar i później zrobić rekrutację? Szkoda tego doświadczenia ;) Trawienny ja od rana miałem po 200exp :/ za to wczoraj jakoś podobnie jak Ty 2k exp za nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heex307 Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 Najpierw musisz ich odesłać, jednak doświadczenie każdego załoganta zostanie pomniejszone o 10%, ale minimalnie do 75% jeśli zapłacisz 20k za osobę. Na tym etapie już opłaca się ich wytrenować, bo prawdopodobnie będziesz nim często grał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 Musisz ich odesłać do koszar i przeszkolić do PZ4 więc ze skilla załogi nici. Ja wczoraj kupiłem załogę do T40 za 80k i zrobiłem błąd bo za krótko będzie się nim grało i szkoda kasy. Dopiero tak od 5+ tieru warto kupić załogę na 75% bo wtedy może dobijesz 100% zanim uzbierasz na kolejny tier. btw Gra ktoś na premce bo myślę nad kupnem, przydałaby mi się dodatkowa kasa bo obecnie zostało mi 40k :D Jak wy to robicie że zarabiacie ja grając T40 + arty dostaje średnio 6-10k za grę tylko :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 Średnio 6-10k? Też tyle chcę ;) U mnie średnia oscyluje w granicach 4-6k. Co do kupowania załogi to ja zrobiłem ten sam błąd na SU-85B, dociągnę ich pewnie nie wyżej niż 85% zanim dojdzie do przesiadki (zakładając, że kasę uzbieram, bo z tym u mnie też słabo, a SU-85 360k kosztuje :( ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 Za pierwszą wygraną walkę każdym czołgiem dostajemy EXP x5 od 1-8 lipca ;) Victory! Battle: Himmelsdorf 2 lipca 2011 10:13:44 Vehicle: IS Experience received: 11 705 () Credits received: 54 565 Battle Achievements: Top Gun, Wittmann's Medal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 Do 4. lipca, nie ma tak dobrze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 Ja dziś kupiłem wreszcie s-51 i jak na razie żałuje kasy wydanej na nią. Na 5 bitew rozegranych, wszystkie przegrane <_< Chociaż raz już ubiłem 3 czołgi :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 (edytowane) +/- 3x mniejszy dmg robi 152mm niż 203mm w S-51 wiec będzie lepiej :D Edytowane 2 Lipca 2011 przez Ns5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 (edytowane) 16 porażek na 20 bitew, mam dość tej gry :mur: Jak by się dało skasować konto to bym to zrobił. Dni bota są czy co? Edytowane 3 Lipca 2011 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Miałem tak samo z T-34-85 które zakupiłem 2dni temu :angry: Teraz trochę się "odbiłem" i mam 40% zwycięstw <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 U mnie ostatnio uzbierało się praktycznie 20 porażek z rzędu, odrobiłem to i dzisiaj dołożyłem 11 zwycięstw z rzędu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 NO ja dzisiaj myslalem ze walne... kilka walk z rzedu w dupe w taki sposob ze glowa mala... Jacys Ci ludzie z rana niezorganizowani Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 (edytowane) Ja wczoraj sie zalilem Borysowi - od godziny 20 do 23 rozegralem rowno 20 bitew z czego przegralem rowno 20 a najszybsza trwala 2min 49sek - 15:0 EDIT: dzisiaj 5 bitew wygranych 27 przegranych. Konto moga skasowac administratorzy nie? :[ Edytowane 3 Lipca 2011 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Ale 88mm daje rade... ;] 6 killi w jednej grze w tym 3 Lowe ;] Straszne nooby czesto nimi graja... w pyte Hp i sily ognia i zero umiejetnosci i myslenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 (edytowane) Ja wczoraj sie zalilem Borysowi - od godziny 20 do 23 rozegralem rowno 20 bitew z czego przegralem rowno 20 a najszybsza trwala 2min 49sek - 15:0 EDIT: dzisiaj 5 bitew wygranych 27 przegranych. Konto moga skasowac administratorzy nie? :[ Mogą ci da perm bana jak np: poślesz im na supporcie, bardzo ładna wiązankę, jak już jedną posłałem kiedyś to mnie tylko postraszyli. Nie pamiętam takiego drugiego dnia żebym tyle meczy w plecy miał. Może od ostatniego patcha, maja fory ci co płacą a ci co nie są wrzucani do gorszych teamów, wiem że brzmi to jak teoria spiskowa ale inaczej nie mogę tego wytłumaczyć... Jeszcze ten cały support jest godny pożałowania. Za głupie "fucing noob" dają bana na miesiąc, a jak wysyłam im screeny z AFK'ami (tego nienawidzę najbardziej) to ci tylko odpiszą że się zastanowią nad jakąś karą. W 80% nic nie robią :mur: Edytowane 3 Lipca 2011 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Poleccie jakis lapek zeby uciagnal w miare WOT - znalazlem cos takiego - G730 LENOVO G570 I5-2410 4GB 500 HD6370 K53SV Q15R (1679624584) - Aukcje internetowe Allegro ? - czy moze cos innego w cenie 2200-2300zl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 ja gralem na lapku z gt220 na minimum i dalo sie bez problemu grac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Mi się zdarza grać na lapku z 8400M GS i też jakoś na minimum idzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Mi sie zdarzalo grywacc na lapku z 2x1,7 Core 2 if gf210M i bylo ok ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...