USB Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2010 Witam. Spotkała mnie niemiła sytuacja, a mianowicie odebrałem wczoraj zasilacz z naprawy (OCZ z odpinanymi kablami) i jak się okazało brakuje do kompletu jednego kabla - SATA - najważniejszego dla mnie. Bez niego nie mam po co podłączać zasilacza. Nie wiem czy ktoś w serwisie sobie go ukradł czy zapomniał włożyć do pudełka, mniejsza o to. Nie sprawdzałem przy odbiorze czy wszystkie kable są, bo nie spodziewałem się takiej sytuacji. Ale do rzeczy. Czy można gdzieś taki kabelek kupić? Przejrzałem kilka sklepów internetowych oraz allegro i nie znalazłem. Jedynie na angela.pl znalazłem taki odpinany kabel, ale z molexem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejger Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2010 (edytowane) Pozostaje ci użyć przejściówki, albo kupić ten kabel z molexem i końcówkę zmienić. Toż to nic trudnego, ani kosztownego (chyba że sam ten kabel drogi). Edytowane 14 Listopada 2010 przez Hejger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 napisac do serwisu niech oddaja ;-) jak kolega wyzej pisal uzyc czasowo ( dopuki nie oddadza ) takiej przejsciowki : KABEL DO DYSKÓW SATA MOLEX NA SATA NOWE FVAT (1313551560) - Aukcje internetowe Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...