Skocz do zawartości
EnDurion

Laptop Sony VAIO VGN-FS115Z

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Otóż sformatowałem wczoraj laptopa (ostateczność) i teraz potrzebuję wszystkich sterowników do niego: Do grafiki, dźwięku, karty sieciowej, płyty głównej itd.

Nie mam płyt ze sterownikami, a na stronie producenta na liście nie ma nawet tego modelu!:-| Proszę o zapodanie linków do ściągnięcia potrzebnych mi sterów. Z góry dzięki.:wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Informacje z Everesta

Płyta główna: sony corporation VGN-FS115Z

Grafika: nVIDIA GeForce Go 6200

Dźwięk: Intel 82801FBM ICH6-M High definition audio controller [b-2]

karta sieciowa: Intel Pro/wirelles 2200BG 3B Network connection (sony)

Sterowniki oczywiście do xp

Edytowane przez EnDurion

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tribute dzięki! Nareszcie jakieś pasują :D tylko teraz mam inny problem. Zainstalowałem sterownik do karty bezprzewodowej i jak próbuję się podłączyć do routera z laptopa aby było połączenie internetowe to po kliknięciu połącz pokazuje się coś takiego pomimo, że laptop jest metr od routera.:blink:

e.bmp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Model to WRT-414

Na screenie jest wszystko to co widać po zalogowaniu.

Tak nawiasem mówiąc to nie wiem jak połączyć tego laptopa bezprzewodowo z routerem. Pomóżcie.

A sterownik do karty graficznej wypakowuje jakieś pliki i po zakończeniu nic się nie dzieje, po restarcie żadnych zmian.

post-182040-0-49069500-1289842269_thumb.png

Edytowane przez EnDurion

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok laptop podłączyłem już przez Wi-fi więc problem z routerem rozwiązany (zresetowałem router i skonfigurowałem). Ale z tych sterowników które były na VAIO: Sony Europe to tylko do karty sieciowej działały. Programy do diagnozy sterowników odpadają bo są płatne.

EDIT * * *

Brakuje mi teraz tylko sterowników do dźwięku i za nic nie mogę odpowiednich znaleźć.

Edytowane przez EnDurion

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi