sledziq Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 Witam Składam nowego kompa. Mam dojścia do odblokowanych Phenomów x2 550 BE, w związku z czym potrzebuję dobrej płytki. Priorytetem będzie stosunek cena/możliwości Mam dwóch faworytów: ASROCK 770 EXTREME 3 oraz ASUS M4A77T Gigabyte też jest niezły ale się grzeje bardziej od wyżej wymienionych? Ew czekam na sugestie :0 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pudeleczko Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 (edytowane) ja bym wziął asrocka albo asusa albo to http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=115_318&products_id=28475 Edytowane 23 Listopada 2010 przez Pudeleczko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 zdecydowanie ASRock ;] 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziq Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Pietia możesz podać jakieś konkretne powody? Wiem, że Asus fajnie kręci i jest generalnie porządnie wykonany, to wiem z praktyki. Wiedzę na temat AsRocka czerpię głównie z forów choć z serwisowego punktu widzenia nie mam zastrzeżeń - płytka jest ok. Pytanko jak się na tym kręci i czy po roku się nie rozsypie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Z oc nie ma problemów, gdyby nawet były problemy z HTT to będziesz miał proca BE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 SATA 3 ;] plyty stabilne i nie rozlatujacesie ;-) ( mam 2 na AM2 i nie oszczedzam ich ) ASRock zawsze daje dobre wsparcie , nowe biosy ETc , mozna z nimi pisac i jak cos nie pasuje to mija tydzien/dwa i jest nowy bios ( ja tak mialem i mailem wyslali mi bios beta :D ) Asus lubi olewac konstrukcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziq Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 Znajomy też nie może się nachwalić tego AsRocka. Czyli tak do 270-280zł będzie to najlepszy wybór :) dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davids80 Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2010 ...również polecam ASrocka. Co prawda ja mam wersję 870 Extreme3, ale niewiele się różni od tej 770. Odblokowanie rdzeni w tempie błyskawicznym, łatwe OC z poziomu BIOSu, niskie temperatury. Czego chcieć więcej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2010 3 letniej gwarancji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziq Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2010 Masz racje o tym nie pomyślałem. Tzn nie jest to aż taka tragedia ale jeśli masz jakieś ciekawsze propozycje to chętnie poczytam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...