Trix33 Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2010 Witam, dziś podłączyłem pod kompa pen drive by go sformatować oraz nagrać jakieś stuffy, niestety chwilę nie uwagi przez przypadek zaznaczyłem dysk E i to jego sformatowałem, miałem tam ponad 150 gb danych, czy jest jakiś sposób by odzyskać stracone dane? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 (edytowane) Przywracanie sformatowanego dysku/partycji - Szukaj w Google Ale łatwiej założyć temat... Dane odzyskuj na inny dysk , w ostateczności na inną partycję (nie zalecane). Edytowane 29 Listopada 2010 przez KoVol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 Formatowanie szybkie czy pełne? Jeśli szybkie, to program TestDisk i odzyskanie partycji - 5 minut roboty. Nie trzeba żadnych dysków czy partycji męczyć. Jeśli pełne, to można próbować TestDisk, ale pewnie skończy się na programach do odzyskiwania danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trix33 Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 (edytowane) Szybkie, używam właśnie teraz tego programu niby się odzyskuje, zobaczymy za 4h tyle piszę, że będzie się robić. Mam pytanie odzyskuje dane, niestety jak widzę są one pomieszane i nazwane dziwnymi nazwami, jak to będzie w wypadku np obrazu płyty gry, którą trzymałem na dysku, bądź filmu Edytowane 29 Listopada 2010 przez Trix33 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trix33 Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 Sorry, że piszę post pod postem, ale chciałbym zapytać ponieważ skończyło mi się odzyskiwać... no tak mam teraz 124 foldery o nazwie recup_dir z plikami ogg itp, nic prawie nie działa z tych folderów... czy to już koniec? czy można jeszcze coś z tym fantem zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 Jak dałeś szybkie, to używanie czegokolwiek innego niż TestDisk jest stratą czasu. Nie wiem, gdzie zapisywałeś te dane, ale odpal TestDisk i normalnie przywróć zawartość systemu plików. Opis programu w Sieci oraz na forum. Google nie gryzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 Użyj programu - Recuva, zrobi to błyskawicznie. Niedawno miałem podobną sytuację i ten program mi pomógł, dlatego polecam Recuva - Undelete, Unerase, File and Disk Recovery - Free Download Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...