V0lt Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Nie mam żadnego problemu tylko mam pytanie czy ten komp bo takiego za 2 tygodnie bede mial spelnial bedzie moje oczekiwania. Czy bede mógł grać w gierecki, i na łączu 512 kb / s czy to mi sie tak ułoży że będzie wszystko git. Po prostu czy ktoś ma albo miał doczynienia z INTELAMI i czy nie zrobie błędu jezeli wezme PENTIUMA a nie ATHLONA?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Ja bym tylko grafę zmienił na mocniejszą i powinno być git :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Ta GF4TI 4200 albo R9100 i zyc nie umierac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Ta GF4TI 4200 albo R9100 i zyc nie umierac :P dokładnie, zwłaszcza, że ceny GF4Ti 4200 ostatnio spadają :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 temat tego postu to jak oferta jakies sieci sklepu typu Real albo Media Markt :) BTW tylko nie gf4 mx 440 :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 lepiej wziac Athlona i roznice w cenie wlozyc w grafe np. GF4 ti4200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Niektórzy to mają łeb do składania kompów :/ Znam kolesia który kupił sobie PIV 3.06Ghz + ECS + Riva M64 :D :D :D i mówił że u mnie na 100% wszystkie gry będą gorzej chodzić bo mam słabszy proc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Niektórzy to mają łeb do składania kompów :/ Znam kolesia który kupił sobie PIV 3.06Ghz + ECS + Riva M64 :D :D :D i mówił że u mnie na 100% wszystkie gry będą gorzej chodzić bo mam słabszy proc :D taka jest prawda, ze ludzie mierza wdajnosc komputera w MHz procesora :( a potem wmawiaja, ze maja super-hiper sprzet a potem placz, ze gierka skacze, a przecierz mam 1000mhz wiecej niz ty, tylko, ze grafika jest 4mx420 :lol:. do poki ludzi beda wierzyc wydjnosc w mhz to poty beda takie zestawy, nistety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...