Caleb Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 Tak Małysz zamierza startowac w rajdach i sie scigac, jest to jego druga pasja. Skad wiem? Byl ostatnio u mnie :) Wskoczył na kawę między 1 a 2 serią? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 (edytowane) Dokladniej wskoczyl na kawe w sprawie sponsoringu miedzy seriami ;) Edytowane 20 Marca 2011 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 (edytowane) No to teraz Małysz przerzuca sie na rajdy samochodowe i sciganie sie ;) Tajner i Kruczek to sobie moga miec plany. Raczej będzie walczył w MMA. Tylko ze tym razem to nie byla ironia z mojej strony. Tak Małysz zamierza startowac w rajdach i sie scigac, jest to jego druga pasja. Skad wiem? Byl ostatnio u mnie :) Wskoczył na kawę między 1 a 2 serią? :> Małysz wystartuje w rajdzie Dakar I co chlopaki? Kopara w dół :> Edytowane 2 Kwietnia 2011 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ja słyszałem, że ma jeździć z Kubicą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Będzie jego prawą ręką :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2011 Małysz i 275 koni na początek - Sport - Informacje - portal TVN24.pl - 26.05.2011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2011 (edytowane) On chce to robić tak dla siebie czy dla kariery? Źle mu nie życzę, ale jak myśli o zrobieniu kariery to mógł zostać przy skokach, albo odjeść z honorem. Nic tak nie psuje wizerunku dobrego sportowca jak zmiana dyscypliny i odnoszenie wietrznych porażek. Jak Pudzian. Nie zmienia to faktu, że mam do Adama Małysza wielki szacunek. Większy niż do Pudziana, który też swoje zrobił, ale siłacze to jednak nieco inny poziom, że tak to nazwę. p.s ale jak dokopie Hannawaldowi to będzie dobrze ;) Edytowane 26 Maja 2011 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszowy Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Adam przygotowuje się do rajdu, a tymczasem koledzy z drużyny skoczków odbyli już pierwsze treningi na skoczni w Stams. Trener Kruczek mówi, że po przerwie najlepiej spisują się póki co Kamil Stoch i Dawid Kubacki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkins Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2011 Kubacki sie zawsze przed sezonem dobrze prezentuje, a później kicha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2011 Sezon zaczął się dość ciekawie. W drużynie wprawdzie zaczeli od strasznej porażki, ale indywidualnie skaczą ok, a Stoch świetnie. Fajnie jakby cały sezon utrzymał się w dziesiątce, a nawet od czasu do czasu wygrał. Dzięki niemu nie ma takiego poczucia braku Małysza. Morgi i Schlieri dziś strasznie słabo, niby dość loteryjne warunki, ale oni sobie z reguły radzą w każdych. Kofler mocno zaczął, może w końcu jemu przypadnie korona dominatora w sezonie, choć jakoś specjalnie za nim nie przepadam. Finowie i Norwedzy wręcz katastrofa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...