benqzenq Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam! Otóż jak chcę coś skopiować lub wyciąć, niekiedy usunąć to pojawia się komunikat explorer exe z sławnej wiadomosci o błędzie typu "nie wysyłaj" ;D i wszystko nagle znika tzn. pasek i ikony i zaraz się pojawiają, ale gdy np. zrobie 2raz tą samą rzecz np. cos chce skopiować jest zawiecha! to jest Wku+wiające!!!! Czy jest jakas rada? :\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Kula zgadula do boju! Podaj no chociaż system operacyjny, wynik skanu avirą/spybotem/innym programem antywirusowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Pachnie walniętym dyskiem lub pamięciami. ZADAJ SOBIE CHOCIAŻ ODROBINĘ CHOLERNEGO TRUDU I PRZECZYTAJ TE CHOLERNE PRZYKLEJONE TEMATY, BO NIE SĄ PRZYKLEJONE NA DARMO! KJM! 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benqzenq Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Kula zgadula do boju! Podaj no chociaż system operacyjny, wynik skanu avirą/spybotem/innym programem antywirusowym. Windows xp, avastem skan 0 wirów. Odpowie ktos??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 (edytowane) No to teraz MHDD i pełny test, podobnie Memtest (ale nie testuj jednocześnie). Wszystkie aktualizacje (łącznie z SP3) zainstalowane? Masz jakieś podejrzane procesy w tle? Sorry, ale w pierwszym poście nie podałeś ŻADNYCH szczegółów i liczysz, że ktoś to wydedukuje? E-e. Edytowane 2 Lutego 2011 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benqzenq Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 No to teraz MHDD i pełny test, podobnie Memtest (ale nie testuj jednocześnie). Wszystkie aktualizacje (łącznie z SP3) zainstalowane? Masz jakieś podejrzane procesy w tle? Sorry, ale w pierwszym poście nie podałeś ŻADNYCH szczegółów i liczysz, że ktoś to wydedukuje? E-e. Mam sp3. w tle to mam gg/ free download manager/ nokia suite / daemon i avast. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 (edytowane) Miałem na myśli procesy, których ikony niekoniecznie pojawiają się w trayu. Nie chcę nabijać postów, więc powiem tak: zrób te 2 testy, wejdź w menedżer zadań i zrób screena zakładce z procesami. Ale tak, żeby było wszystkie widać, więc z zaznaczonym Pokaż procesy wszystkich użytkowników. Ponadto, zastosuj się do "porady" (tej pogrubionej!) ULLISSESa. @down: http://www.dobreprogramy.pl/MHDD,Program,Windows,20187.html i http://forum.pcformat.pl/Jak-wykonac-MEMtest-t 3 sekundy mi zajęło znalezienie OBU linków... Edytowane 2 Lutego 2011 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benqzenq Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 (edytowane) aha i jeszcze jak ogarnąć memtest i mmhd. Bo w tym pierwszym aby jakis komunikat wyskauje a w mmhd nic nie ma! screen: Proszę odpowiedz jak z tymi programami jest...A i o co kaman z tymi przyklejonymi, jak tam nic nie ma o tym problemie -,- Edytowane 2 Lutego 2011 przez benqzenq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 MHDD odpalamy z pena/cd. Odpalanie go w Win można sobie w tyłek wsadzić. Zamiast MemTest proponuję użyć GoldMemory - odpalany jak wyżej. Pod Windows to sobie możesz co najwyżej SMART zobaczyć z poziomu HD Tune/Victoria. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...