KoLo33 Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 (edytowane) Witam. Mam zasilacz modecom'a 400W i sypie się. Rok temu już wymieniałem i szykuje się kolejna wymiana. Konfiguracja kompa: -Phenom x4 9550 -4GB ram, -Radek HD4850 -Samsung 500GB Wydaje mi się, że zasilacz o takiej mocy jest za słaby na dłuższą metę do tego kompa. Pytanie do Was. Czy mam racje? Jeśli tak to czy warto wymienić zasilacz na mocniejszy(mam na gwarancji - jest taka możliwość?)? Z góry dziękuje za pomoc. Edytowane 28 Lutego 2011 przez KoLo33 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 -Phenom x4 9550 Tego dziada za darmo ktoś Ci daje? Kup Phenoma II lub chociaż athlona II. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoLo33 Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 (edytowane) Tego dziada za darmo ktoś Ci daje? Kup Phenoma II lub chociaż athlona II. To ty kup sobie mózg. Mi wystarcza to co mam. Powiem tak, jeśli nie masz zamiaru nic wnieść do tematu to zamknij jape, bo Twoja odpowiedź mi nie pomogła bucu, wyjdź z domu czasami. Edytowane 28 Lutego 2011 przez KoLo33 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 Troszke mniej agresji. Zasilacz 400w nie powinien miec zadnego problemu z Twoim zestawem. Jak to dokladnie modecom ? modecom mc , czy inny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Przez najbliższy tydzień autor nie odpisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Tego dziada za darmo ktoś Ci daje? Kup Phenoma II lub chociaż athlona II. Czy Warto - Zestaw Komputerowy, Sama Skrzynka - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne :) Zasilacz 400W będzie "na styk", a należy wziąć poprawkę na to, że to zestaw gotowiec ze sklepu komputerowego, więc zasilacz nie dość, że sapał przy tym procku, to na dodatek pewnie jakiś krzak. Wymieniony został zapewne na zasilacz z podobnego "zakresu jakościowego" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...