Skocz do zawartości
KoLo33

Pomoc - zasilacz 400W

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam zasilacz modecom'a 400W i sypie się. Rok temu już wymieniałem i szykuje się kolejna wymiana.

Konfiguracja kompa:

-Phenom x4 9550

-4GB ram,

-Radek HD4850

-Samsung 500GB

Wydaje mi się, że zasilacz o takiej mocy jest za słaby na dłuższą metę do tego kompa. Pytanie do Was. Czy mam racje? Jeśli tak to czy warto wymienić zasilacz na mocniejszy(mam na gwarancji - jest taka możliwość?)?

Z góry dziękuje za pomoc.

Edytowane przez KoLo33

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tego dziada za darmo ktoś Ci daje?

Kup Phenoma II lub chociaż athlona II.

To ty kup sobie mózg. Mi wystarcza to co mam. Powiem tak, jeśli nie masz zamiaru nic wnieść do tematu to zamknij jape, bo Twoja odpowiedź mi nie pomogła bucu, wyjdź z domu czasami. Edytowane przez KoLo33
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tego dziada za darmo ktoś Ci daje?

Kup Phenoma II lub chociaż athlona II.

Czy Warto - Zestaw Komputerowy, Sama Skrzynka - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne :)

Zasilacz 400W będzie "na styk", a należy wziąć poprawkę na to, że to zestaw gotowiec ze sklepu komputerowego, więc zasilacz nie dość, że sapał przy tym procku, to na dodatek pewnie jakiś krzak. Wymieniony został zapewne na zasilacz z podobnego "zakresu jakościowego" :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi