letrev Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Slyszal ktos cos o tym i wie moze cos wiecej oprucz tego ze istnieje ?:) Np. czy sa tego juz jakies testy, porownania etc ... dodam jeszcze linka do stronki gdzie jest pokazany zestawik ... ( daleko nie trzeba szukac :) ) http://sklep.barwkomp.pl/index.php?js=1&ko...d=WENTZHSUBZERO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 to jest nic innego niz ktorys Volcano z modulem peltiera i sterownikiem. Gdzies na zagranicznym serwisie byla recenzja tego i wyszlo to dosc srednio jak na produkt za 150$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Calosc nawet fajnie pomyslana, ale samemu zlozysz cos fajniejszego - fakt, ze nie tak ladnego jak to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 heh tyle kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Ja tego nie kupie ale jak bym już takie coś miał to bym jakiś bloczek wodny zamiast tego radiatorka dał, efekty by lepsze były i noise level mniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 to cos to konina wydajnosc lepsza o kilka stopni o boxowego coolerka za 50zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 No ale tak jak to we wszystkich reckach piszą to nie ma być hiper wydajny zestaw tylko możlwie jak najbardziej cichy z zachowaną niezłą wydajnością. Polecam videoreckę na www.3dgameman.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 No ale tak jak to we wszystkich reckach piszą to nie ma być hiper wydajny zestaw tylko możlwie jak najbardziej cichy z zachowaną niezłą wydajnością. Polecam videoreckę na www.3dgameman.com Jezeli nie wydajny, to moze lepiej/taniej cpc zakupic ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Za taką kasę to porządne WC można zrobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 juz normlanie ta cene widziałem .Fajna co :lol: .Kurde bez sensu kupowac to za taką cene to mozna kupić zaje.biście wydajne WC z peltierem przynajmniej 173W i jeszcze taniej by wyszło .Normlanie oni ocipieli z tą ceną ,pogielo ich doszczętnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodex Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Spooooooooko!! Z czyms takim to mozna mojego Palomino do 3000+ pociagnac :) Tylko ta cena :( Za ta kase jest Athlon Xp 2700+ Thoroughbred na FSB 166 ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bones123 Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 heh to ja mam taniej tu ==> www.cennikpc.com trzeba zauwazyc ze w ciagu ostatniego miesiaca poszedl o 100 :o do gory aha teraz mi sie wspomnialo od 2 miechow jest ciekawa seria GeForceFX 5800 jesli to nie jest walek :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...