tomekaa Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Jak mi polecacie bloczek ze stronki bloki.republika.pl, oczywiście na CPU. Cholerne upały, przez nie ma 48C cpu!!!!!!!!!1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 ja sie zastanawiam nad tym wyfrezowanym w ślimaka.. tylko nei wiem czy zywka z plexy czy miedzianą.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 a zapodacie adres bo amoniak to chyba mi tego bloku nie zrobi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 popatrz na pierwszy post ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Ja bym brał miedzinay w całosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Popatrz tutaj moze coś znajdziesz www.4max.pl 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 zwłaszcza że jest tańszy o 10 złotych ;) poza tym jest lutowany.. a to plexi jest klejone i skręcane.... a dobrze mi sie wdaje ze ten 'ślimaczek' bedzie lepszy od 'M' ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Jak na moja pustą kieszeń to trochę przy drogie!!Kurde kiedyś była taka fajna firemka z łodzi robiąca bloki itp... ale się zlikfidowała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 szczerze mowiac kiszo to nie wiem ktory bedzie lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 4max jest drogi.. choć jest 300 metrów ode mnie.. a z łodzi te bloczki też wcale tańsze niż te z republiki nie były... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 a znacie jeszcze jakies sklepy z tej branzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 a znacie jeszcze jakies sklepy z tej branzy www.heh.pl to jest sklep Mate www.discotech.waw.pl www.cpc.pl :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 te to masie rozumiec znam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 te to masie rozumiec znam to na naszym rynku innych firm nie ma. A dobrego bloku tanio nie kupisz. ja teraz czekam na black boxa od nie istniejacej juz firmy miko z lodzi i za uzywany blok zaplace tyle ile za nowy z republiki, bo nie mam checi ryzykowac. Biednego nie stac na kupowanie tanich rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 To jak znasz to po co pytasz? W Polsce bida. Malo ludzi kupuje WC to malo jest firm, ktore to robia. Niestey :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 czemu nie ma strony www.miko.com.pl?? co jest z nimi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 czemu nie ma strony www.miko.com.pl?? co jest z nimi?? Wsyslo... zwineli sie, nie ma, nie istnieja. A szkoda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 a no szkoda jak cholera :( miałem być ich klientem za niedługo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 8O B-5CuSil co to? Czyżby jakaś tajna technologia? (np. od ruskich :lol: ) Dzięki reed. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 8O B-5CuSil co to? Czyżby jakaś tajna technologia? (np. od ruskich :lol: ) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=33260 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...