pesmen66 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 witam ostatnio dosyc czesto pojawia mi sie problem z uruchomieniem kompa jak zalaczam to na monitorze ciemnosc i w klawiaturze tez te diody sie nie zapalaja przy starcie a komp chodzi.zasilacz mam tracer 4life/400HF prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 Przyczyn może być kilka, ale najbardziej prawdopodobne to: - padający zasilacz. - uszkodzona płyta główna - sprawdź czy kondensatory nie są napęczniałe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pesmen66 Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 raczej nie wygladaja mi na napęczniałe to pozostaje zasilacz,a mam zasilacz MODEL:LC-8460ATX INCL computer co.,LTD total output is 450W MAX tylko ze niema kabelka sata ten zasilacz czy da rade te koncowke sata jakos dosztukowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 Można przecież przejściówkę kupić. Jak nie ma złącza SATA (do tego model też nie zachwyca), to nie wiem czy ten zasilacz uciągnie sprzęt - zależy od konfiguracji. Możliwe, że skończy się na zakupie nowego zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pesmen66 Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 aha to zainwestuje w nowy zasilacz i dziekuje za pomoc w tej chwili to korzystam z pentium 3 masakra ale dobre to na obecna chwile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...