Xome Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 Elo. Ostatnio, w sumie to od początku bo mam kompa z tydzień mam problem z grami. Po 30 min wyskakuje mi że xxx program przestał działać. Sterowniki do karty graficznej były instalowane (te załączone na płycie). Moj komp to: i5 2500k ,Gf gtx560 gigabyte,Asus P8-P67M Win7 Ultimate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 Wywal stare, zainstaluj ściągnięte ze strony nvidii, podaj model zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xome Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 Chieftec 600W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 Sprawdź pamięci (Gold Memory) i temperatury (np. na dotyk). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 chieftec ile ma lat? bo jak wiecej niż 3 to może nie spełnia norm dla dzisiejszych cpu/gpu(tak myslę) btw reszta sprzętu też by sie przydała... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xome Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2011 (edytowane) Reszta sprzetu: GoodRAM 4GB 1333Mhz dysk WD Green 64MB 2TB. Temp zaraz sprawdze everestem. Jedynie co mogem sprawdzic to temertature dysku. W stresie po skopiowaniu 50gb ma 37 stopni. Edytowane 31 Marca 2011 przez Xome Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...