Stiv0 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam serdecznie, chce zwodowac karte graficzna hd4870x2 mam juz blok Aquagratix, potrzebuje jeszcze pompki, chlodnicy i reza...ale nie mam pojecia co kupic. Prosze doradzcie mi cos, prosze tylko o linki z allegro. Najwazniejsze dla mnie to chlodnica + pompka, chcialbym sie zmiescic w 100-120 zl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarlith Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2011 (edytowane) Witam serdecznie, chce zwodowac karte graficzna hd4870x2 mam juz blok Aquagratix, potrzebuje jeszcze pompki, chlodnicy i reza...ale nie mam pojecia co kupic. Prosze doradzcie mi cos, prosze tylko o linki z allegro. Najwazniejsze dla mnie to chlodnica + pompka, chcialbym sie zmiescic w 100-120 zl... Będzie ciężko. Zawsze jednak możesz wykorzystać nieśmiertelny zestaw - pompka Atman i nagrzewnica Opel Kadett. Zmieścisz się w 100zł. Myślę, że linki każdy sam może sobie znaleźć<_<. Edit: Czemu teraz tu takie straszne pustki w dziale o LC? Edytowane 3 Maja 2011 przez Xarlith Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejger Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2011 Kupujesz używane: Black Water Advanced 122, albo inną chłodnicę 2x120 - dorwiesz za ~60zł i pompka typu OCZ HydroPulse, EK-DCP 2.2, Black Water Atlantis, DTek dB-1. Są prawie takie same, niektóre nawet identyczne - też za 6 dych da się kupić. Problem polega na tym, że tego nie kupisz tak od razu, bo trzeba trafić okazję, a na nie czasem trzeba poczekać. Ale da się na pewno, bo sam w takich cenach kupiłem taki sprzęt. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...