lemon Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 jak w temacie... Samsung DDR 512mb PC 3200 400 Mhz KRH560838D-TCC4. czy bedzie to dobry zakup do a7n8x deluxe jezeli zamierzam podkrecic swojego axp1700 jiuhb 0308 dlt3c? jestem zielony. btw. szukalem!!! ale nie znalazlem odpowiedzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 wszystko zależy od fsb jakie chcesz osiągnąć jeżeli coś w okolicach 200-205 to każdy ram PC3200 (z tych markowych - nie no-name) się nada :) - daj znać jak ci się procek będzie kręcił bo masz tą samą serie co ja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 ja kupielem kingstona na samsungach 333 - i maja problemy zeby na te 333 chodzic - nie wiem moze trafil mi sie felerny egzemplarz a moze to taki zlom poprostu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 ja kupielem kingstona na samsungach 333 - i maja problemy zeby na te 333 chodzic - nie wiem moze trafil mi sie felerny egzemplarz a moze to taki zlom poprostu :P Kingston sie ostatnio szmaci ale nie az tak by z kostek samsunga nie dalo sie 166MHz wycisnac. To twoje mobo,fasola, moze byc przyczyna klopotow z tymi ramami. Ewentualnie, faktycznie trafiles na jakis wadliwy egz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 ja kupielem kingstona na samsungach 333 - i maja problemy zeby na te 333 chodzic - nie wiem moze trafil mi sie felerny egzemplarz a moze to taki zlom poprostu :P Kingston sie ostatnio szmaci ale nie az tak by z kostek samsunga nie dalo sie 166MHz wycisnac. To twoje mobo,fasola, moze byc przyczyna klopotow z tymi ramami. Ewentualnie, faktycznie trafiles na jakis wadliwy egz. nie szmaci sie... poprostu ma nowa polityke... pamieci Kingstona ValueRAM (VR) nie sa juz przeznaczone do zadnego o/c kinsgton teraz moc O/C wklada w HyperX i przez to takie jajco... W ogole zobatrz ze plyta moze na gwranatowac poprawnoscia pracy z tymi ukladami popatrz do instrukcji albo znajdz w necie spec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Moc O/C wklada w HyperX- pewnie racja... ale HyperX przy innych firmowych ramach (np GeiL) to tez loteria. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...