Ituriel Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 podatek kastralny ... Tak - jestem narcyzem ;] Wlasnie to poparlem w referenDOOM Wojt - mafia za "oplate" przynajmniej sie toba opiekuje. A panstwo <span style="color:red;">[ciach!]</span>a ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 ja jutro zagłosuje na NIE z wiadomych mi powodów i innym powodów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Pamiętajcie: aby zagłosować na TAK należy skreślić kwadrat obok NIE, bo przecież ta opcja nas nie interesuje 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menphis Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 OCZYWISCIE ZE TAK :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Chłopaki dajcie chociaż dzisiaj spokój. Jestem w komisji i mam dość głosowania. Moja komisja to dom opieki społecznej, jedna babka przyszła i wpisała się na listę jakimś szlaczkiem a date napisała 07.06.0333 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Kłamiesz - minimalny VAT dla najmniejszej stawki musi wynosić 5%, a dla maksymalnej 15%. http://firma.onet.pl/1122272,prasa.html wydawalo mi sie ze mowimy o podatkach bezposrednich. Jesli chodzi o posrednie w tym vat zgadza sie ze sa wyznaczone minimalne i maxymalne pulapy (np. minimalny 15% podatek od wartosci dodanej przy stawce standardowej - na poziomie 15 procent ma go tylko jeden kraj - Luksemburg) Nie sadze zeby bylo to szczegolnie dotkliwe ograniczenie w kraju gdzie VAT 22 %, CIT 27 % a PIT dla wiekszosci 30/40 % Niestety nadmierniemu fiskalizmowi jestesmy sami sobie winni. Przez iles lat glosowalismy za iluzja naszego poteznego gornictwa, hutnictwa, kolei, stoczni, portow i rolnictwa i placimy ciagle podatek od marzen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 ze juz nie bede drazyl ... moje zdanie fakac Lewice prawdziwa prawica + ue i bedzie kul za 3 lata a za 10 jak sie uda niech sie faka irlandia nie ?? bym sobie zyczyl ehhh :-) jak juz zaloze partie to glosujcie na mnie nie bedziemy finansowac nierobow i tyle nie zarabiasz - twoj biz oflajn i to tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 NOm panowie ja jestem na TAK, ale teraz Obciach jest :!: :( 17,8% głosujących z załych 29,5 mln ludności polskiej :( dzisiaj poszło do urn ) --> http://fakty.interia.pl/news?inf=394658 Na dodatek, podobno polski rząd nie ma pieniędzy na nic, zatem dlaczego płaci 300zł gościowi w komisji za dzień ???? :shock: :shock: W komisji zasiada 6-7 osób, które zmieniają się w ciągu dnia z następnymi 6-7 osobami, czyli jest 12-14 osób dziennie w komisji, przez dwa dni mamy 24-28 osób, a komisji jest ponad 25 000 w całej Polsce :!: :shock:, czyli: 25 000 komisji x 2dni x 24-28 osób x 300zł/2 dni = 36 mln zł - 42 mln zł :shock: :shock: :shock: :shock: A na wykształcenie i poprawienie warunków bytowych najuboższych, miast, wsi, rolnictwa itd. nie ma :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 hehe ja juz dzisiaj oczywista na tak tego wczesniej nie napisalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 ja ide jutro i ofcors TAK :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 dzisiaj obowiazuje cisza przedreferendalna - usunac wobec tego topik :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 JA jotro ide na TAK. idziemy cala paczka z podworka. wszyscy w odswietne ubranka i poginamy do urn. :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Niewiecie że jest cisza wyborcza!!!!!!!!!!! Przez tego posta jeszcze referendum unieważnią ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 A tak poza tym to skreśliłem TAK ofkorz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Nom i drogi dzien referendoom ale sie bedzie dzialo.Bo wczoraj tylko ok17% ludu bylo jak bedzie mniej niz 50% to sobie zostaniemy jak ten sadam SAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Ale co ajk co zdolowalem sie bo przez to referendoom nie mozna alkocholu kupowac:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Gdybym mogl glosowac zaglosowalbym na tak, ale nie jestem jakims zapalonym zwolennikiem UE, po prostu w kapitalizmie inaczej se ne da... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 NOm panowie ja jestem na TAK, ale teraz Obciach jest :!: :( 17,8% głosujących z załych 29,5 mln ludności polskiej :( dzisiaj poszło do urn ) --> http://fakty.interia.pl/news?inf=394658 Na dodatek, podobno polski rząd nie ma pieniędzy na nic, zatem dlaczego płaci 300zł gościowi w komisji za dzień ???? :shock: :shock: W komisji zasiada 6-7 osób, które zmieniają się w ciągu dnia z następnymi 6-7 osobami, czyli jest 12-14 osób dziennie w komisji, przez dwa dni mamy 24-28 osób, a komisji jest ponad 25 000 w całej Polsce :!: :shock:, czyli: 25 000 komisji x 2dni x 24-28 osób x 300zł/2 dni = 36 mln zł - 42 mln zł :shock: :shock: :shock: :shock: A na wykształcenie i poprawienie warunków bytowych najuboższych, miast, wsi, rolnictwa itd. nie ma :evil: Płacą 203zł za dwa dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 [...] 25 000 komisji x 2dni x 24-28 osób x 300zł/2 dni = 36 mln zł - 42 mln zł :shock: :shock: :shock: :shock: A na wykształcenie i poprawienie warunków bytowych najuboższych, miast, wsi, rolnictwa itd. nie ma :evil: Płacą 203zł za dwa dni Heh to ja słyszałem inaczej, ale skoro jesteś w komisji to wiesz. I tak to jest trochęszmalu bo to 3x mniej mniej więcej, czyli jakieś 12 - 14 mln zł to i tak nie jest mało, a na nic nie ma kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Jak potrzeba kasa zawszae sie znajdzie! Nie dadza na biednych a referendoom zrobia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...