CoVe Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 to zapraszam do sklepu http://www.hp.com.pl/product/1783 ja juz zamowilem 2 sztuki, tak na wszelki wypadek jakby sie jedna zepsula :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 qrcze... ale tam to jest chyba cena w rublach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Terqaz widać że Aparaty HP to szmelc cena/jakość na ocene niedostateczną :lol::lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 czy ja dopsze widze cene :?: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Doobre, już zamówiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 qrcze... ale tam to jest chyba cena w rublach :D Nawet w przeliczeniu na kopiejki wychodzi dosc ciekawa :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 co to kórwa ma być ponad milion złoty .Chyba ocipieli ,ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le jezus maria .Chyba im sie cena po<span style="color:red;">[ciach!]</span>liła . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 co to kórwa ma być ponad milion złoty .Chyba ocipieli ,ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le jezus maria .Chyba im sie cena po<span style="color:red;">[ciach!]</span>liła .Bo to jest super, hiper zajebisty aparat z matrycą 30 Mpix ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 czy ja dopsze widze cene :?: 8OChyba tak 1105740.00 zł 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...