malyneczka Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2011 Witam ;) mam nietypowa sprawe:D poklocilam sie z moim UKOCHANYM bratem kilka dni temu, na komputerze zrobil mi konto z ograniczeniami, i nie mogę nic instalować itd ... a potrzebuje PILNIE zainstalowac kamerke i mikrofon... czy jest jakas mozliwosc, zebym to zrobila bez jego wiedzy ? ma zalozone haslo na swoim koncie administratora ... hah i badzcie dla mnie wyrozumiali;p pogaduchy z kolezankami, i wogole..:) z gory bardzo dziekuje:):* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2011 Omijanie zamiast łamania hasła Windows oraz Linux – użycie kon-boot 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2011 Zapomniałeś podać jaki masz system operacyjny... A co do instalowania mikrofonu, o ile jest on "normalny" znaczy się nie na USB, to nie trzeba go instalować tylko podpinasz i działa. Odnośnie tego programu: Kon-Boot, to nie wiedziałem o nim. Na pewno się przyda- dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...