Corso Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Witam. Znalazłem na aukcji GF 9800 GTX M i zastanawiam się czy pasowałby do mojego Vaio? Czy któryś z posiadaczy Sony Vaio, próbował takie operacje wykonać? ;) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Jesli mnie pamięć nie myli to to twój sony ma zintegrowaną grafikę, nie posiada złącza mxm więc włożenie innej jest niemożliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Z reszta watpliwe jest by gdzies dalo sie ja tam upchac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Kiedyś czytałem, że ma złącze MXM II. Chyba nie obejdzie się bez rozkręcania, jeśli chodzi o hardware lapków to nie mam doświadczenia. :/ Przydałoby się małe odświeżenie, przy takiej karcie dostałby kopa. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 (edytowane) O ile się nie mylę, taka grafa to już MXM III. Musisz jeszcze wziąć pod uwagę fakt, że mocniejsza grafa wymaga mocniejszego zasilania i lepszego chłodzenia, no i nie wiadomo czy BIOS czegoś nie blokuje. Edytowane 3 Lipca 2011 przez _OskaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 (edytowane) Masz rację, sprawdziłem na tej stronie jest podane, że 9800M GTX to MXM III. Czyli temat zdaje się jest zamknięty, wielka szkoda. :( Edytowane 3 Lipca 2011 przez Corso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...