kwasior500 Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 (edytowane) Witam, pękł mi jeden kołek od mocowania radiatora (taki plastikowy jak w standardowym chłodzeniu), czy da się to czymś zastąpić? Auras Wave. Może jakieś śrubki? Edytowane 21 Lipca 2011 przez kwasior500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 (edytowane) o takie kołki Tobie chodzi ? nie wiem czy da się to zastąpić ale jeśli są takie jak w linku który podałem to kupuj i po problemie :) Edytowane 21 Lipca 2011 przez orlontko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Cena trochę zaporowa na te kołki. Taniej wyjdzie kupić od kogoś cooler boxowy (tylko nie ten niski, bo one mają te kołki połączone z wentylatorem) i z niego wyciągnąć. Opcjonalnie można zastosować śruby M4 i nakrętki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 (edytowane) (tylko nie ten niski, bo one mają te kołki połączone z wentylatorem) Nie prawda, wszystkie są demontowalne. Wymieniam 1-2 w miesiącu, trzeba bardzo uważać, żeby zaczepów w kołku nie połamać przy wyjmowaniu bo nie będzie trzymał po ponownym montażu. Edytowane 21 Lipca 2011 przez BuMeL 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaco365 Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 W serwisie komputerowym ze starego chłodzenia za 5 zl dostałem 4 sztuki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Sam siedzę w serwisie i akurat nie ma boxów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Idź do konkurencji ;] A poważniej wywal kołki na rzecz jakiegoś backplate'a od Scythe'a albo TR. Wymienisz jeden to następny strzeli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...