mat89 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Witam chciałbym się pozbyć komputera stacjonarnego i w niego miejsce zakupić laptopa. Laptop będzie pracował w domu wiec bateria nie musi być super mocna, a waga też˙ nie musi być mała. Interesuje mnie jak największy ekran.Fajnie jakby mozna było pograć np w fife czu może gta iv Znalazłem coś takiego : MSI FX720-033XPL SKLEP NEO24.PL FX720033XPL CENA tylko ponoć minusem jest słaba grafika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Jeśli mobilność nie jest istotna, najlepiej zainwestować w stacjonarkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J4ro Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Jeżeli tak mocno zależy Tobie na laptopie to polecam Klik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat89 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Jeśli mobilność nie jest istotna, najlepiej zainwestować w stacjonarkę. Chodzi o przestrzeń stacjonarny dużo zajmuje a już tak nie gram, tylko czasami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fIDoo Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 w tej cenie z najlepszą kartę graficzną to wypada chyba to klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micky92 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Pavulony osobiście bym odradzał, mają strasznie słaby serwis i ponoć potrafią się za bardzo grzać. Lepszą propozycją wg mnie byłby Asus K73SV, albo Samsung RF511 (troszkę droższy, ale z systemem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat89 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Pavulony osobiście bym odradzał, mają strasznie słaby serwis i ponoć potrafią się za bardzo grzać. Lepszą propozycją wg mnie byłby Asus K73SV, albo Samsung RF511 (troszkę droższy, ale z systemem). No ten Asus fajne ma parametry i duży ekran Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...