raki Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 No chcialem sobie wejsć poczytać newsy a tu cytuje "Chialbym tu podziekowac mamie, frazirowi i calej redakcji frazpc.pl, bez waszego serwisu nie molgbym tego osiagnac" I qupa.... Ostatnio też wyjechali z jakąś awarią czy coś... Czy nie zaczesto im sie to zdarza ... taki porządny serwis.... :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 No i już działa.... wogóle nie wiem o co chodzi ??? Ale ważne że działa :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 No chcialem sobie wejsć poczytać newsy a tu cytuje "Chialbym tu podziekowac mamie, frazirowi i calej redakcji frazpc.pl, bez waszego serwisu nie molgbym tego osiagnac" I qupa.... Ostatnio też wyjechali z jakąś awarią czy coś... Czy nie zaczesto im sie to zdarza ... taki porządny serwis.... :-( Te texty sie cos czesto ostatnio pojawiaja, a szkoda bo fraz to fajny serwis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 A ja mam inny problem :wink: Wczoraj wogule strona mi nie dzialala, dopiero poznym wieczorem zaczela dzialac 8O Dzis tez caly dzien nie dziala, czyzby jakas blokada :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Różne cuda sie tam dzieją... :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Mi też nie działała, ale juz od jakies 1h chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Ehhh kurde, czytaliscie nazwe pliku ktory sie wyswietla ? AKTUALIZACJA.HTML !!! jak cos aktualizuja to tak daja. Nie ma co sie podniecac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Ehhh kurde, czytaliscie nazwe pliku ktory sie wyswietla ? AKTUALIZACJA.HTML !!! jak cos aktualizuja to tak daja. Nie ma co sie podniecac. Wogule nie znajduje mi strony, nawet nie pinguje :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 To jest zalosne. Trabia tam ze nie ma banow a dostalem prawdopodobnie bana na IP :lol: Po zastosowaniu dowolnego proxy strona frazpc nagle zaczyna dzialac, wylacze proxy strona milczy. Po zastosowaniu proxy mam inne widoczne ip i pewnie dlatego dziala. Chcialem zapytac na boardzie o co chodzi to moje 2 watki zostaly skasowane :lol: RESPECT :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Ehhh kurde, czytaliscie nazwe pliku ktory sie wyswietla ? AKTUALIZACJA.HTML !!! jak cos aktualizuja to tak daja. Nie ma co sie podniecac. Wogule nie znajduje mi strony, nawet nie pinguje :!: Mi chodzilo o ten text ktory sie pojawia 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 "Z przykroscia informuje ze ta strona poszla sobie na spacer, niestety nie zostawila wiadomosci kiedy wroci " :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 No trzeba przyznać że ciekawy tekscik... ale jak bym go zobaczył zamiast strony głównej to bym myślał inaczej :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...