Skocz do zawartości
Neo_x

Wymiana siemensa sl45i na motke 720i.. oplacalne??

Rekomendowane odpowiedzi

Siema... 2 tyg temu ukradli mi koma... i teraz tak.. moge wziac siemensa sl45i... i zamienic do na motke 720i ...... powiedzcie mi... czy to jest oplacalne? ta motka jest bez papierow... tylko z ladowarka... jaka jest Wasza opinia o tych komach? Czy macie z nimi jakies problemy i czy je wogule macie... :)

THX

Pozdro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

metal a melodyjki skad masz? :) bo jak robic loga to doszeldem , ale z melodyjkami nie :) to tak OT , a co telefonu to sam mam siemensa i generlanie pelnia szczescia , troche malo pamieci na karcie na mp3 ale przy lataniu na uczelnie i spowrotem mi starcza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz........ z 3 tygodnie temu kupowalem telfon wraz z moja mama......... ja wybrtalem siemensa a moja mma motorole...... powiem tyl.... mp3 wymiata a rzeczy jakie mozna sobie doopnac do tej komorki to juz inna sprawa :twisted: w kazdym badz razie matka ma duzo wad dla mnie :

1. nie ma irdy

2. standardowo nie ma podlaczenia do kompa

3. raz ci spadni i masz po telefonie.......

4. jest grooba......

ja wybralem sl.... szukam tera jakis nowych rzeczy, biosow lub Bog iwe co :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

swego czasu tez sie zastanawiałem nad taką wymianą jak doszło do momentu w którym miałem dwa telefony w ręku to stwierdziłem że ta motorola nie ma podskoku do siemensa (jest słaba, wielka <- jak będziesz chciał napisać na ulicy SMS to duże prawdopodobieństwo że ktoś ci ją ukradnie po rozłożeniu tego telefonu robi się olbrzym :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi