animator89 Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 Witam od pewnego czasu zauważyłem słaba prace dysku, chodzi wolno i głośno, Ostatnio rozkręciłem kompa bo coś nawalało z grafiką i po złożeniu dvd nie nagrywa płyt. Kieszeń od Nagrywarki się wysuwa itp(ogółem działa ale jak chce nagrać coś to nic się nie dzieje). Dysk Twardy WDC WD2500KS-00MJB0(250GB) Nagrywarka Pioneer DVD-RW DVR-111D ATA Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 Masz napisane że problem z komunikacją interface - zacznij od wymiany kabla Sata. Może być uszkodzony. Nagrywarka czyta płyty? Jak czyta a nie nagrywa to może padła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animator89 Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 Wymieniłem kabel na nowy i wpiąłem nawet do innego gniazda sata na płycie i nadal to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 I to juz się nie zmniejszy .... zawsze bedzie warning.... Lepiej by nie wzrastało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animator89 Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 OK, zrobiłem test zmieniłem po raz kolejny wejście od sata na płycie głównej i dziwne dysk chodzi ciszej w testach które pokazywałem wcześniej jest tak samo. dziwne :P, pozatym zrobilem test programem HDDlife i niby pokazuje że dysk OK. ogółem przymierzam sie do zakupu nowego dysku. Macie jakieś propozycje? Max 200zł Do płyty głównej Abit AB 9 PRO. Pojemność Min 1TB W miarę szybki i cichy... Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 HD103SJ od Samsunga 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...