Corso Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Witam Mam w robocie 2x HP Compaq DX 7500 (patrz link). Szef prosił mnie bym zorientował się w sytuacji, "czy można dać mu kopa" bo renderingi idą wolno. ;) Pomijam fakt, że od początku kupno takich zestawów było poronionym pomysłem. ;) Jesteśmy tu i teraz, trzeba te dwulatki odmłodzić. Zastanawiałem się nad kupnem GF GTX 460. Co o tym sądzicie, nie będzie ograniczany przez proc? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. VN759EF HP Desktop dx7500 Core2 Quad Q8200 2.33Ghz 500GB 2GB/DDR2-800 DVDRW VISTA BUS (XP Pro downgrade) Office Ready - Intel... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Zanim zaczniesz wkładać tam takie karty to zastanów się nad kwestią zasilaczy ;) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 GTX460 do zasilacza 300 W ? Może jakaś karta dedykowana typu FireGl / QuatroFX . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Źle spojrzałem, myślałem że jest tam 400W. Ok, zakładając, że dam zasilacz 450-500W jest sens kupna GTX 460W? PS. Quadro przy podobnych osiągach będą znacznie droższe. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...