suboshi Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 (edytowane) Mam spory problem bo chciałem zmienić moje 500GB na większy i kupiłem wczoraj dysk seagate Expansion portable drive 1TB. Plan był taki że dysk przełożę do laptopa a ten z laptopa do obudowy po seagate. Po rozkręceniu seagate okazało się ze dysk jest znacznie grubszy niż standardowe 2,5" i nie zmieści mi się do laptopa. Mam okazje kupić Iomega eGo portable hard drive Silver 1TB z USB 3.0 ale boje sie czy to nie będzie to samo ,. ewentualnie drozszy model WESTERN DIGITAL My Passport Essential SE Portable Hard Drive - 1TB . czy któryś z tych dysków to faktycznie 2.5" 1TB czy wszystkie sa kombinowane? Edytowane 9 Listopada 2011 przez suboshi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Standardowo 2.5" dyski mają 3 różne grubości :D Najczęściej jednak sa 9.5mm a także 7mm, po prostu kup sobie dysk do laptopa o odpowiedniej grubości i nie kombinuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Toshiby zawsze mają typowe rozmiary :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...