Skocz do zawartości
dash

Czemu tak mało??

Rekomendowane odpowiedzi

Siema mam problem z kompem a mianowicie z 3D Mark 2001 SE

Przy kazdym tescie wychodzi mi wynik 5400, wydaj mi sie ze to zamalo jak na mojego kompa moze wiecie co jest nie tak

Nawet jak podkrecam w powerstripie to wynik jest nie wiele wiekszy 5800

Moj sprzet:

P4 2GHz ECS P4VXASD2 384 RAM DDR 266Mhz (no name) NVidia GeForce4 MX 440 DDR 270@405/350@460 Baraccuda4 40GB 7200rpm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mowisz Storm ze nie mam co liczyc na wiecej ale ty przeciez masz taka sama grafe i masz wynik w 3D marku --7681pkt

Mowisz Storm ze nie mam co liczyc na wiecej ale ty przeciez masz taka sama grafe i masz wynik w 3D marku --7681pkt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie nie do mnie ale wtrace: Dash widzisz roznice miedzy P4 2GHz i AXP 2.4+; miedzy szybkoscia pamieci 266 a 400. Ja widze i to powinna byc odpowiedz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

YO to znowu ja sorry ze wam przeszkadzam ale dreczy mnie jedno pytanie czy kosci Kingstona DDR 333mhz beda pracowaly na plycie glownej ktora moze miec najwiecej DDR 266 Mhz, beda jakies komplikacje czy moze kosc 333mhz bedzie pracowala jako 266mhz ???

Dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...