Skocz do zawartości
tomcyk

co to q-w-a za mejl??????????????WAZNE

Rekomendowane odpowiedzi

witam

wczoraj w nocy jak wroociłem z imprezki(totalnie nadrzumiony)

dostałem w skrzynce takiego mejla:

Czesc Tomek, masz tu fajny adres stronki z filmami, mozna sciagac za darmo !, wszystkie sa ripowane z dvd

wiec super jakosc, nawet nowosci kinowe, i wszystko trafione, czyli to co pod tytulem to film...

adresik:

http://www.poczta.pnet.pl/~homme/divx.htm

aha i oczywiscie haslo do sciagania filmow:

login: kelly

haslo: fasttrack

narka

mysle i mysle.......wymyśliłem ze jak w sumie mam na imie tomek , to moze ktoś kto mnie zna wysłal mi mejla --wsedłem sprawdziłem lipa jakas-pod linkami jest dupsko:)...odpisałem zeby sie poszedł wyj--eb-ac o sosne suotr tego mejla....

teraz na gg kumpel mi pisze ze dostał tego samego mejla ..o tej samej tresci ---a nie ma na imie tomek....

SPOTKAŁ SIE KTOŚ Z TYM??????????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dostalem maila od jakiegos afrykanskiego dyktatora or sumfin'

Wiecie o co chodzi :wink: Duuuzo bylo o tym artykulow...

Obiecal mi chyba kolo 20 milionow dolarow pod warunkiem, ze najpierw wplace mu kilka tysiecy :lol: :lol:

Do tego ciekawa historyjka dolaczona :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest mi qmpel kilka dni temu był u mnie, i sprawdził sobie poczte bo stałego nie ma. Patrze a tam 500 widomosci, sam spam. Najstarsza z nich miała 5 dni. Podał frajer maila na jakieś stronce z mp3 niby i na po mailu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

własnie o to chodzi......skad oni maja te adresy......

a myslicie ze z imieniem w moim przypadku to zbieg okolicznosci???

Zbieg okoliczności - wszyscy dostali, że Tomek :) a ja mam np. Darek :twisted: Ściągnął ktoś coś z tej strony ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są nawet takie roboty ktore przetrzepuja fora dyskusyjne.. Właza na members i wysyłaja do wszytkich maile :/

Dltego tez powinno się stronę z uzytkownikami zabezpieczac taz ze jedynie osoba zarejestrowana mogła by ją przeglądac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam 

wczoraj w nocy jak wroociłem z imprezki(totalnie nadrzumiony)

dostałem w skrzynce takiego mejla:

Czesc Tomek, masz tu fajny adres stronki z filmami, mozna sciagac za darmo !, wszystkie sa ripowane z dvd

wiec super jakosc, nawet nowosci kinowe, i wszystko trafione, czyli to co pod tytulem to film...

adresik:

http://www.poczta.pnet.pl/~homme/divx.htm

aha i oczywiscie haslo do sciagania filmow:

login:  kelly

haslo: fasttrack

narka

mysle i mysle.......wymyśliłem ze jak w sumie mam na imie tomek , to moze ktoś kto mnie zna wysłal mi mejla --wsedłem sprawdziłem lipa jakas-pod linkami jest <font color="#FF0000">[ciach!]</font>:)...odpisałem zeby sie poszedł wyj--eb-ac o sosne suotr tego mejla....

teraz na gg kumpel mi pisze ze dostał tego samego mejla ..o tej samej tresci ---a nie ma na imie tomek....

SPOTKAŁ SIE KTOŚ Z TYM??????????

z tej stronki mozna zassac filmy za darmo, tyle ze predkosc 1 kbs

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to mnie przerywa podczas scagania : sciaga sie przez kila sekund a potem wychodzi komunikat ze przeryw sie sciagnie i ze pliku niema... oco chodzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi