rvr Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Witam Mam wszelakie problemy z grafika w grach. Pisalem juz o tym na innym forum, dlatego dam tu link do tamtego tematu - [ciach!] Sytuacja sie nie poprawila w zadnej grze. Myslicie, ze winowajca moze byc dysk twardy? ( Western Digital Caviar 500GB SATA2 (WD5000AAKS) jak go kupowalem to kosztowal 148 zl a teraz chodzi po ponad 300.. Dodatkowo dysk czasami podczas pracy wydaje z siebie takie "pierdniecia" poprzedni dysk tak nie chodzil. A i moze cena byla wlasnie taka bo ktos go zwracal zauwazyszy jakies problemy? Bo procek to to chyba nie jest. Nie podkrecalem go i zalozylem nawet chlodzenie SilentiumPc Fortis1225 zeby bylo mu chlodniej, no ale co ja tam wiem.. Cos sie chyba "wypala" z dnia na dzien skoro w Saints Row 3 mam takie doczytywanie obiektow, a wczesniej tego nie bylo. Ehh, prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 I co? Mam wchodzić na inne forum żeby czytać o Twoich problemach? Ogarnij się kolego. Po pierwsze to znajdź odpowiedni dział i opisz dokładnie problem bo w tym to się o grach dyskutuje. Zgłaszam bo nie zdzierżę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Przenoszę do odpowiedniego działu, usuwam link do forum warezowego. Powstrzymuję się przed strzeleniem bana za brak myślenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...