jmaluszczak Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opisz dokładnie co robisz i kiedy się to pojawia ? Formatujesz pod windowsem, czy też wkładasz płytę i chcesz wgrać ponownie system ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmaluszczak Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 chcem wgrac ponownie win ale teraz Xp a nie 7. a wyskakuje to przed usuwaniem windowsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 No to wszytko jasne, nie masz AHCI zintegrowane w XP. Najłatwiej znaleźć AHCI w BIOSie i wylączyć na czas instalacji, albo znaleźć płytę XP z AHCI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Kolega zapomniał podać że próbuje zrobić formata Windowsa 7 z pod płytki do instalacji Windowsa XP. Problem związany jest z brakiem sterowników do dysku w przypadku Windowsa XP. Rozwiązaniem tego problemu może być przestawienie w BIOSie opcji od trybu pracy kontrolera SATA. Należy go ustawić tak aby pracował w symulowanym trybie ATA(IDE)- powoduje to obniżenie wydajności dysku twardego. Lub też zintegrować do płytki instalacyjnej Windowsa XP odpowiednie sterowniki - jest to bardziej zalecana opcja, ale że bardziej skomplikowana. Następnym razem polecam użycia googla lub opcji szukaj na forum ponieważ temat był już kilkukrotnie poruszany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmaluszczak Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 dobra dzieki poszukam jeszcze na forum myslałem ze ja mam tylko taki problem z powodu ze dwa razy mi koputer spadł . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ja bym jeszcze profilaktycznie sprawdził pamięć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...