xslimakx Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 www.mila.edu.pl organizuja "kursy" dla tegorocznych maturzystow za 1zl 23,24,25,26 czerwca - 4x4=16 godzin niby malo ale ja sie wybieram moze ktos z forum jeszcze??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Hmmmmmmmmm zaciekawiłeś mnie tym teraz :D Tyle, że ja nie jestem tegorocznym maturzystą, przeszkadza to w czymś? I jaki jest haczyk że tylko 1 zł :shock: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 buehehehe wiezysz w to?????buehehehe wiezysz w to????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 buehehehe wiezysz w to?????buehehehe wiezysz w to????? Cicho :wink: Dopiero wstałem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Haczyka podobno nie ma ale sami widzicie tego jest tylko 16 godzin na moj gust Mila jest mloda uczelnia chca zaproponowac kursy za 1zl dla tegorocznych maturzystow pewnie licza na to ze ludzie jak przyjda na kurs to wybiora ich uczelnie i beda tu studiowac. Ja sie wybieram zobacze jak sie da to wezme w tym udzial jak kaza mi cos podpisac i bedzie tam cos ze "zobowiazuje sie do .... po zakonczeniu kursu" to rezygnuje.... w koncu za 1zl to mozna zaryzykowac co mam do stracenia najwyzej troche czasu i koszt dojazdu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Maja fajne sekretarki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 A gdzie te sekretarki widzisz? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Jak chodzilem na studium na mila do MIla Collegr. Sa dwie fajne laseczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Jak chodzilem na studium na mila do MIla Collegr. Sa dwie fajne laseczki. hehe zobacze i ocenie 23 czerwca :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...