Skocz do zawartości
MelonPCPL

Co napisałem nie tak?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem tu nowym użytkownikiem i proszę o nie karcenie mnie z uwagi na rozpoczęcie przeze mnie tego tematu, ale nie rozumiem pewnej rzeczy... Otóż po zapoznaniu się z regulaminem, podpiętymi tematami, próbie wyszukania interesujących mnie treści w przeglądarce forumowej, jak i w Google (zarówno po polsku jak i po angielsku) napisałem niedawno temat (http://forum.purepc.pl/topic/346504-jak-zamontowac-chlodzenie-z-lga-1366-na-lga-1155/ ) w dziale "Chłodzenie konwencjonalne". Według mnie było to najodpowiedniejsze miejsce na forum do umieszczenia go. Z nieznanych mi przyczyn moderator Orgiusz zamknął temat i wystawił osta bez informacji "za co" oraz zostawił w swoim poście link do instrukcji coolerów Noctua, w formie PDF. Niestety, posiadam identyczną instrukcję, w formie papierowej i ona nie rozwiązuje mojego problemu.

Co zatem zrobiłem źle? Jak zatem mam próbować dowiedzieć się na tym forum, czy można zamontować stare chłodzenie pod nową podstawkę?

Przepraszam za kłopot.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To było ostrzeżenie za swojego rodzaju lenistwo. Informację na twoje pytanie znajdziesz w podstawowym źródle informacji: stronie producenta. Gwarantuję, że mniej czasu zajęłoby ci zajrzenie na stronę w poszukiwaniu instrukcji niż rejestracja i dokładne opisywanie problemu. Tak to już jest na PurePC, że oczekujemy od użytkowników zaradności (a przynajmniej do niej zmuszamy poprzez zabiegi na tematach).

Orgiusz podał ci link do podstrony z instrukcjami, resztę musisz zrobić sam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)Niestety, posiadam identyczną instrukcję, w formie papierowej i ona nie rozwiązuje mojego problemu.(...)

Urywa cycki samodzielnością. Chyba że jesteś osobą z serii nie posiadam backplate'a pod nową rewizję a Noctua za darmo wysyła na podstawie dowodu zakupu pasujące mocowanie...

Bo to też jest na stronie producenta - wysiłek nie boli http://www.noctua.at/main.php?show=support&lng=en

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...