k_luke Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Czy PixelView Play TV HD rozkoduje go? Jest na chipie Conexant CX23881. :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zalezy jak masz kodowany w kablowce. Jezeli jest to upc to zapomnij. Jezeli kodowane syster/nagra to odkodujesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Mam Aster City i jest to chyba system do odkodowania tyle, że nie wiem czy można tym tunerem... :?: bo nie wszystkimi chyba można... :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 a ja mam dekoder wizji tv tyle ze teraz sie polaczyly z cyfrą wiec moge do takkiego tunera podalczyc i rozkodowac? pixel view tvpak mam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 ...a ja mam dekoder Canal+ tyle, że chcę oszczędzić - poza tym miałem i tak kupić Kartę TV... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Ja na PixelView Play TV PRO odkodowalem Premiera niemieckiego a do canal+ jest masa dekoderow tylko pytanie czy odkoduja z kablowki najlepiej sprawdz sam przeciez karty od tego nie popsujesz :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Hmm... :P Pytam się w celu sprawdzenia przed zakupem karty... zależy mi by odkodowała Canal+ :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Lagier -ty odblokowałeś Premiere na zwykłej kablówce? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Lagier -ty odblokowałeś Premiere na zwykłej kablówce? nie z satelitki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Lagier -ty odblokowałeś Premiere na zwykłej kablówce?nie z satelitkiAnalog czy cyfrę? Chyba analogowo skoro użyłeś analogowego tunera TV w kompie. Ja cyfrowo odbieram całą paczkę premiere (w kodowaną beta-crypcie) łącznie z erotikami 1..4 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Czy PixelView Play TV HD rozkoduje go? Jest na chipie Conexant CX23881. :oops: Jak znajdziesz soft obsługujący ten chipset to rozkodujesz. Do rozkodowania najlepsze są układy BT8xx bo jest do nich dużo programów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Lagier -ty odblokowałeś Premiere na zwykłej kablówce?nie z satelitkiAnalog czy cyfrę? Chyba analogowo skoro użyłeś analogowego tunera TV w kompie. Ja cyfrowo odbieram całą paczkę premiere (w kodowaną beta-crypcie) łącznie z erotikami 1..4 :) oczywiscie analogowa aprpos premiere to po polnocy w soboty i w czwartki ho ho dzialo sie :lol: :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Lagier -ty odblokowałeś Premiere na zwykłej kablówce?nie z satelitkiAnalog czy cyfrę? Chyba analogowo skoro użyłeś analogowego tunera TV w kompie. Ja cyfrowo odbieram całą paczkę premiere (w kodowaną beta-crypcie) łącznie z erotikami 1..4 :)oczywiscie analogowa aprpos premiere to po polnocy w soboty i w czwartki ho ho dzialo sie :lol: :D :D :D :DA mi padł ostatni osiągalny całodobowy kanał z filmami "hard xxx" - private gold :( Fakt po północy mogę sobie pooglądać kilkanaście takich kanałów (m.in. paczka multivision, xxl), ale szkoda że nie da się oglądać obecnie francuskich, włoskich i hiszpańskich pakietów - kiosque, palco, taquilla - na każdym po kilkanaście kanałów filmowych, w tym kilka całodobowych xxx, niektórzy może je pamiętają, jeszcze 2 lata temu można było je oglądać. Obecnie kodują swój sygnał w systemie seca2 (podobnie jak nasza syfra+), narazie nie do ruszenia przez hackerów, chociaż kto wie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Wy cos lepiej wymyslcie jak w UPC odkodowac C+ :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 myslta jak HBO i HBO 2 rozkodowac oto jest pytanie :P bo canal+ (te 3) to stary wykupil w syfrze+ hihih Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Wy cos lepiej wymyslcie jak w UPC odkodowac C+ :> ja mam UPC program moreTV + BBB (do dzwieku) chodzi miodzio (pox XP) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Ludzie podpowiedzcie jeśli ten chipset Conexant CX23881 nie rozkoduje Canal+, albo jaki tuner (z nowszych) da temu radę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Wy cos lepiej wymyslcie jak w UPC odkodowac C+ :> ja mam UPC program moreTV + BBB (do dzwieku) chodzi miodzio (pox XP) No to wygląda że u ciebie jest stary system kodowania bo tego co jest u mnie nie da sie odkodować moretv. Kiedyś odkodowywał ale zmienili kodowanie i już nie można. Jak na razie to mam tylko taki lipny programik który pozwala odkodować HBO ale obraz i tak jest kiepski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Ludzie podpowiedzcie jeśli ten chipset Conexant CX23881 nie rozkoduje Canal+, albo jaki tuner (z nowszych) da temu radę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Ludzie podpowiedzcie jeśli ten chipset Conexant CX23881 nie rozkoduje Canal+, albo jaki tuner (z nowszych) da temu radę? Jesli weźmiesz dowolny tuner na bt8xx to na 100% rozkodujesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Wy cos lepiej wymyslcie jak w UPC odkodowac C+ :> ja mam UPC program moreTV + BBB (do dzwieku) chodzi miodzio (pox XP) No to wygląda że u ciebie jest stary system kodowania bo tego co jest u mnie nie da sie odkodować moretv. Kiedyś odkodowywał ale zmienili kodowanie i już nie można. Jak na razie to mam tylko taki lipny programik który pozwala odkodować HBO ale obraz i tak jest kiepski. No wlasnie ja mam tez to nowe kodowanie ktore jak narazie nie jest do przejscia :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Ludzie może jest taka osoba, której udalo się odkodować Canal+ na chipie Conexant CX23881, tunera PixelView HD :?: :? Kurde mam okazję kupić go tanio, używanego lecz zależy mi na C+ 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Do tunerow na tym chipie jest program exotv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertes Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Nie chce tworzyc nowego watku wiec zadam swoje pyatnie tutaj: Otoz zamierzam kupic tuner tv Avermedia AverTV GO FM, ktory oparty jest na ukladzie Conexant 878a. Interesuje mnie wylacznie tuner na ukladzie bt8xx (z ktorym dziala Borg i ktory dekoduje niektore programy :). Dlatego mam pytanie: czy Conexant jest producentem chipow bt8xx? Czy ten chip z AverTV GO to bt8xx? Moze ktos ma ta karte i dekodowal nia c+? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Ten nowy system kodowania w upc spokojnie mozna obejsc(programy sa ale nie dopracowane i chuba juz nikt tego nie zrobi) a program nazywa sie cablecrypt. A co do S2 to sie cos ruszylo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Ten nowy system kodowania w upc spokojnie mozna obejsc(programy sa ale nie dopracowane i chuba juz nikt tego nie zrobi) a program nazywa sie cablecrypt. A co do S2 to sie cos ruszylo:) To może jeszcze podasz czym rozkodować dzwięk bo wizje już dawno sobie rozkodowałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Dzwiek nie jest kodowany. To ze w komputerze masz cisze to przez zle ustawienie kanalu(jak wlaczysz tv to dzwiek jest normalny) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 To ciekawe jak mam zrobić żeby był dzwięk jak nie da się ani w kompie ani w normalnym telewizorze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 A co do S2 to sie cos ruszylo:)Jak mozesz to daj jakieś dokładniejsze info na priva :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Zamieszcze tutaj krotki opis, jak rozkodowac HBO w XP. Potrzebne beda do tego dwa programy: Cablecrypt 2.04 XP http://www.mp3musicbox.nl/ccrypt/ccrypt_xp.zip oraz dscaler 4.01 http://prdownloads.sourceforge.net/deinter.../DScaler401.exe Krok po kroku: 1. Zainstaluj w dowolnym katalogu DScaler. 2. Rozpakuj Cablecrypt do katalogu gdzie zainstalowales Dscaler. 3. Otwórz Dscaler, ustaw ustawienia swojej karty tv, wyszukaj programy, ustaw HBO. 4. Wylacz DScaler. 5. Wlacz cablecrypt. Porady: Strzalkami mozesz ustawic obraz (skadrowac kogo) oraz gdy bedzie w dobrym ustawieniu wcisnij L aby sie obraz ustabilizowal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...