Hubert Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Tak tylko chce sie pochwalic,ze udalo mi sie podciagnac mojego GeForca 2 MX200 by nVidia ze 170-proc, 165-pamiatki na 280-proc i 185-pamiatki:) a Wam jak sie udalo ten badziew krecic? :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 MX200 pamieci 165 Mhz standardowo ? Proc pieknie wykreciles przyznaje ale bez vmoda sie pewnie nie obylo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 a pytanie gdzie można znaleźdź strone z v-modami do kart graficzych szczególnie geforce2gts Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 nio, standardowo pamiatki mialy 166MHz;) i tu jest wlasnie bajer-nie bylo zadnego vModa:) na procku radiator standardowy(ok.5mm grubosci)+ASIII+wentyl od zasilki na 12V=40stopni :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zarzuć wynikiem przed i po overlocingu :P 3D mark :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 a pytanie gdzie można znaleźdź strone z v-modami do kart graficzych szczególnie geforce2gtsnie pamietam jak dokladnie wyglada gf2gts ,ale cos mi swita ze masz tam regulator napiecia w postaci tranzystora (taki z trzema lub piecioma nozkami) po oznaczeniach ukladu mozna sie dowiadziec miedzy ktore nozki wlutowac rezystor zeby zmienic napiecie zasilajace GPU co do pamieci to nie mam pomyslu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Ja pamiątki też miałem 167, idą na 210 z gigantycznymi radiatorami, samsungi 6ns. Ale rdzeń z ze 170 na 280 8O... resect. U mnie core=200, kręcę na 250, 275 też idzie ale się boję :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 a pytanie gdzie można znaleźdź strone z v-modami do kart graficzych szczególnie geforce2gts http://www.xbitlabs.com/articles/video/dis...erclocking.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Mój poprzedni Gf2mx gainwarda kręcił się na 260 rdzeń i 240 pamiątki. Tak że Twoje 280 na rdzeniu jak na tą kartę naprawde budzi respekt. U mnie powyżej 260 zawieszało w jakiej kolwiek aplikacji 3D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 a ktoś robił już v-moda do geforca2gts ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 hahahah...zaraz na pamiatki zaloze te wielkie radiaty od zasilki :twisted: :twisted: :twisted: 8O 8O dam na 290 to juz artefakty widze,ale przy 280 juz nie;) i Max Payne bez erroruf chodzi;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...