Skocz do zawartości
Hubert

overclocking mojego GeForca 2 MX200:)

Rekomendowane odpowiedzi

Tak tylko chce sie pochwalic,ze udalo mi sie podciagnac mojego GeForca 2 MX200 by nVidia ze 170-proc, 165-pamiatki na 280-proc i 185-pamiatki:)

a Wam jak sie udalo ten badziew krecic? :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nio, standardowo pamiatki mialy 166MHz;)

i tu jest wlasnie bajer-nie bylo zadnego vModa:) na procku radiator standardowy(ok.5mm grubosci)+ASIII+wentyl od zasilki na 12V=40stopni :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a pytanie gdzie można znaleźdź strone z v-modami do kart graficzych szczególnie geforce2gts

nie pamietam jak dokladnie wyglada gf2gts ,ale cos mi swita ze masz tam regulator napiecia w postaci tranzystora (taki z trzema lub piecioma nozkami)

po oznaczeniach ukladu mozna sie dowiadziec miedzy ktore nozki wlutowac rezystor zeby zmienic napiecie zasilajace GPU

co do pamieci to nie mam pomyslu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój poprzedni Gf2mx gainwarda kręcił się na 260 rdzeń i 240 pamiątki. Tak że Twoje 280 na rdzeniu jak na tą kartę naprawde budzi respekt. U mnie powyżej 260 zawieszało w jakiej kolwiek aplikacji 3D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hahahah...zaraz na pamiatki zaloze te wielkie radiaty od zasilki :twisted: :twisted: :twisted: 8O 8O dam na 290 to juz artefakty widze,ale przy 280 juz nie;) i Max Payne bez erroruf chodzi;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...