kula1241 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Siema Mam pytanie. Wiecie może skąd można pobrać symulator farmy 2012 (znany też jako farming simulator 2012)? Szukałem w internecie ale nie znalazłem bo albo 2009 albo 2013. I prosił bym o to aby nie dawać linków do torrenta. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 (edytowane) ... Edytowane 5 Listopada 2012 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Z tego co widzę na szybko, nie było Farming Simulator 12 w wersji na PC (tylko np. na 3DS). Z 2012 w nazwie masz Agricultural Simulator 2012 - digital download jest np. na Amazon.com Miłego uprawiania... działki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 FS ( albo jak kto woli LS ) są wersje 2009 , 2011 oraz tegoroczna 2013 . Chyba że ci chodzi o Agrar Symulator - jest wersja 2012 . A skąd ściągnąć - tak jak wyżej . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kula1241 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Ale żeby ściągnąć Agricultural Simulator 2012 ze strony Amazon trzeba wydać kase. A mi chodzi za free (nie licząc oczywiście chomika i torrenty). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Sam się wylogujesz czy mam ci pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 O piraty ( w jakiejkolwiek formie ) to ty się nie pytaj na tym forum , chyba że chcesz zarobić bana - to droga wolna . Tym bardziej że bana mało nie zarobiłeś za twój poprzedni temat . Ani FS20xx ani Agrar 2012 nie są darmowe , trzeba za nie zapłacić . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kula1241 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Dobra, dam se spokój. Temat zamknięty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...