Dż0ki Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) Ankieta zakonczona. Dzięki wszystkim za pomoc! :) Edytowane 21 Listopada 2012 przez Dż0ki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Co jeden to lepszy. Na jakim kierunku pisze się o napojach? Na napojologii? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Albo jakiś marketing, albo akademia rolnicza ;E Ale mniejsza o to, poszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dż0ki Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 m4r byłeś bardzo blisko - marketing na Akademi Rolniczej :P ps dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Wypełniłem. Powodzenia. A tak przy okazji, to wypadało by wiedzieć gdzie się studiuje - Akademie Rolnicze przemianowano już jakiś czas temu na Uniwersytety Przyrodnicze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dż0ki Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 haha racja, ale nie chciałem wprowadzać już niepotrzebnego zamieszania ;) Czasem lepiej jest napisać to co ludzie chcą przeczytać :D dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) Nie potrafię wypełnić tej ankiety bo nie wiem co to jest produkt / (lub dokładniej) napój innowacyjny, Edytowane 16 Listopada 2012 przez Kaeres 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Pewnie stworzony w niższym procesie technologicznym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dż0ki Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Na samym początku ankiety jest definicja produktu innowacyjnego. W związku z tym, że spotkałem się już z stwierdzeniem: "nie wiem co to innowacyjny napój bezalkoholowy" dopisałem również i tą definicję. Myślałem, że skoro wiem co to napój i mam definicje produktu innowacyjnego, nie potrzebuję nic więcej żeby wiedzieć czym jest innowacyjny napój, w tym wypadku bezalkoholowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) Innowacyjny produkt/technologia, okej, każdy wie o co chodzi. Ale czy to się odnosi do artykułów spożywczych? Jeżeli tak, to zgodnie z definicją same innowacyjne obiady mi wychodzą Edytowane 16 Listopada 2012 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dż0ki Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 haha no to gratuluję pomysłowości :P Ja jeśli chodzi o jedzenie raczej jestem konserwatywny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Mam jeden problem z tą ankietą - jak odpowiem w 10. pytaniu "nie", to pytania 15, 17, 25 i 28 są bez sensu, a raczej brakuje im opcji "nie kupuję/nie spożywam". No i pytanie do 21 - jak niby mam ocenić smak i zapach podczas zakupów? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 dokładnie, ale obiektywny student mając taki zestaw odpowiedzi nie weźmie tych punktów pod uwagę, a na przyszłość zrobi warunek w ankiecie... niech żyje metoda naukowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dż0ki Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 Mam jeden problem z tą ankietą - jak odpowiem w 10. pytaniu "nie", to pytania 15, 17, 25 i 28 są bez sensu, a raczej brakuje im opcji "nie kupuję/nie spożywam". No i pytanie do 21 - jak niby mam ocenić smak i zapach podczas zakupów? Trafne spostrzeżenie. Na początku myślałem, żeby w ogóle pytanie 10 zrobić jako filtrujące i w przypadku odpowiedzi "nie" zakończenie akniety. Jednak jest wiele innych pytań, na które chciałbym uzyskać odpowiedzi, a spora część osób odpadłaby mi przez pytanie 10. Oczywiście tak jak napisał grzehuk nie wszystkie pytania wykorzystam w swojej pracy. Jeśli chodzi o pytanie 21 może mogłem nieco inaczej sformułowac pytanie, ponieważ część osób odebrało "podczas zakupów" jako sytuacje, w której znajdują się w sklepie. Mi bardziej chodziło o to czy jest to dla konsumenta istotne przy wyborze produktu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dż0ki Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 Dziękuję tym co wypełnili i proszę pozostałych o kilka kliknięć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...