Marcin Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 metal gear solid 2 substance - bardzo dobra giera ale musi trafić w gust jak trafi to wakacje zlecą gwarantuje No i trzeba mieć pada do tego koniecznie bo na klawiaturze to można sie tylko wkurzyć na tą gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ja z gier to polecam na dzien dzisiejszy: Return to Castle wolfenstein: Enemy Teritory (darmowa gra na Multiplayera) GTA: VC CMR3 Battlefield (z modem Desert Combat) ze strategi to nie wiem dawno juz je zostawilem ale mysle, ze powróce:) chyba C&C Generals oraz Warcraft? duzo jest gier godnych uwagi ja gram w te co wymienilem wyzej zwlaszcza w Enemy Teritory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Taa.. ET rulzuje, tylko ze pingi mnie grzeja, z 100 juz sie nie da grac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Pierwsza połowa wakacji (tak do około 20 lipca): - Sprintell Cell, - GTA 3, - NFS hp2, - Q3 - RTCW ET, SOF2, CS, Q3, UT (do grania po sieci) - SOF1, U1,(do wyboru :)) Druga połowa wakacji (21.07 - 31.08): - GTA VC - Colin 3 - UT 2003 - U2 - HL 2 i Doom3 (jeśli do tego momentu wyjdą :)) To powinno wystarczyć na wakacje, ale polecam wypad nad morze i trochę pobutu na świeżym powietrzu :) bo wkońcu poto są wakacje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Pierwsza połowa wakacji (tak do około 20 lipca): - Sprintell Cell, - GTA 3, - NFS hp2, - Q3 - RTCW ET, SOF2, CS, Q3, UT (do grania po sieci) - SOF1, U1,(do wyboru :)) Druga połowa wakacji (21.07 - 31.08): - GTA VC - Colin 3 - UT 2003 - U2 - HL 2 i Doom3 (jeśli do tego momentu wyjdą :)) To powinno wystarczyć na wakacje, ale polecam wypad nad morze i trochę pobutu na świeżym powietrzu :) bo wkońcu poto są wakacje:) Taaa.... Właśnie jade nad morze i nie bedzie mnie przez 2 tygodnie, a jak przyjade to sie załamie pewnie jak zobacze ile nowych topiców jest....W morde i bedzie nowa lektóra na lato... A tak wogule to z poleconych gierek gram w: 1. GTA Vice City 2. Czasem w UT 3. :mrgreen: Pozdrafiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Soldier of Fortune 2 Multiplayer ! .....dziekuje. (ja mam wlasnie taki plan na wakacje bo tej grze daje 1110) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayhen Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Polceam Uplink'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Soldier of Fortune 2 Multiplayer ! .....dziekuje. (ja mam wlasnie taki plan na wakacje bo tej grze daje 1110) :lol:no ja w sofa 2 multiplayer gram od sierpnia 2002 (od kiedy mam stałe złącze) i do tej pory nieprzestałem w to grać :) Moim zdanie super giera!! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obsydian Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Jeśli masz dużo wolnego czasu i lubisz RPG to polecam jeden z najlepszych w swym gatunku cRPG Fallout bądź Fallout 2 ;] ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 ja polecam Jagged Alliance 2 i 2.5... gram w to od 2001 i nie przestaje ja2 przeszedlem z kilkanascie razy i dalej mi sie nie nudzi :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Ej a ja sobie jeszcze polece Indiana Jones and the Empiror's Tomb. Już prawie przeszłam, zostało mi jeszcze ze 3 plansze :mrgreen: A teraz może bede pykać w Tomb Rider'a :twisted: Bedzie jaaaaazdaaaaaa :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Death Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 polecam nocki z kumplami i kolezankami. mam na mysli oczywiscie gre w sieci!!!! Polecam Medala, predatora 2, colina 2 i 3, no i oczywiscie UT2003 Mozna takze popykac w strategie - warcraft3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Zagraj sobie w PROJECT IGI2 -fajna gierka Ewentualnie MotoGP2 lub Chrome Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Cosssacks (kozacy :P ) najlepiej Art of War (wersja 1.29) strategia , armie do 8000 forum mam w podpisie jak ktoś chce zagrać to zapraszam :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 TOCA Race Driver oczywiście z realnym trybem jazdy (bez niego gra jest śmieszna) aktywowanym kodem "SIM" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 No no...widze ze propozycji masa... Ja proponuje: 1. Moto GP 2. Unreal Tournament 3. GTA Vice City 4. Indiana Jones 5. A wyszedł już TOMB RIDER :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Americas Army Operations moj wakacyjny typ :) a wlasciwie gra w nieskonczonosc www.americasarmy.pl znajdziesz potrzebne informacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Mam pytanko: Wyszedł już Tomb Rider :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX_ Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Jak dobrze poszukasz w programach p2p to znajdziesz :> Przynajmniej na DC juz jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Ja chce od kogoś...może tak sie wyraże, ale nie ściągać bo mam słabiutki transfer a na noc kompa nie zostawie bo brat pewnie nie bedzie chciał...Zresztą sie zobaczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX_ Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Chcesz na PC ? Hahaha no a o czym ja pisalem... Chyba niewiesz co to jest Direct Connect. Program p2p na ktorym jest lad i porzadek :) Nie tak jak na tym scierwie zwanym kaazą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 ja bym polecil raibow six splinter cell ( ale zabawa max na 2 dni) Tom Clancy's Rainbow Six 3: Raven Shield Unreal 2 Global Operations no i czekam az wyjdzie na PC Halo Bred Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 polecam nocki z kumplami i kolezankami. mam na mysli oczywiscie gre w sieci!!!! Polecam Medala, predatora 2, colina 2 i 3, no i oczywiscie UT2003 Mozna takze popykac w strategie - warcraft3 Ten tego, jak ty grasz w colina 3 w sieci bo ja jakos nie moge znalesc tam opcji multiplayer :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McFokus Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 nowego Tomb Raidera mam już od 2 tygodni :) a co do gierek to Gothic 1 i 2 fajny , MGS2 no i jest jeszcze jeden stary tytuł który dlamnie był jedną z najlepszych gierek w jakie kiedykolwiek grałem:DeusEX naprawde POlECAM pozdro all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 nowego Tomb Raidera mam już od 2 tygodni :) a co do gierek to Gothic 1 i 2 fajny , MGS2 no i jest jeszcze jeden stary tytuł który dlamnie był jedną z najlepszych gierek w jakie kiedykolwiek grałem:DeusEX naprawde POlECAM pozdro all Z kąd tyś wynalazł tego Tomb Ridera :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Warcraft 3 + Frozen Throne :) wlasnie zaczynam grac :) w dodatek i mi sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 o ja UT2003 albo lepiej 2004 jak bedzie , ta gra to syf :] grafa pstra jak w jakiejs <span style="color:red;">[ciach!]</span>ej kreskowce + ten durny piorun na snajperce :] i mierne levele, jedyny uwagi w tej grze jest bombing run. A tak pozatym to polecam Frozen Throne, Splinter Cell jesli ktos nie gral moze Elite force II ? Jeszcze nie gralem. A tak pozatym to mnie nic ostatnio nie wciagnelo w GTA:vc troche gralem. Durne te gry sie takie robia, jakies beznadzieje konwersje bez obslugi myszki w sterowaniu (TR) czy colin3 (wielki ziew).jak ebde mial nowego kompa to sobie Gothic II zainstaluje, poprzedni byl calkiem niezly. A tak pozatym spedzenie wakacji przed monitem nie jest jakeis takie fajny czy zdrowe :] szkoda czasu na granie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McFokus Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Cze!!! Sorry że dopiero dzisiaj ale miałem problemy z netem. :( Co do TombRaidera to poprostu mam kontakty z "zawodowym" i pożądnym piratem :D i on ma bardzo często gry dużo szybciej niż ma miejsce premiera w Polsce a czasami nawet w euro. Gość potrafi każda gierkę załatwić :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 nowego Tomb Raidera mam już od 2 tygodni :) a co do gierek to Gothic 1 i 2 fajny , MGS2 no i jest jeszcze jeden stary tytuł który dlamnie był jedną z najlepszych gierek w jakie kiedykolwiek grałem:DeusEX naprawde POlECAM pozdro all Z kąd tyś wynalazł tego Tomb Ridera :?:Już z miesiąć jest w necie... I nie trzeba być jakimś prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>ym piratem aby sobie go załatwić :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Co do TombRaidera to poprostu mam kontakty z "zawodowym" i pożądnym piratem :D i on ma bardzo często gry dużo szybciej niż ma miejsce premiera w Polsce a czasami nawet w euro. Gość potrafi każda gierkę załatwić :DPatrz wyżej :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...