maxor Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 (edytowane) Mam kom ulepszony zestaw HP dx2450 microtower PCm wyczytałe gdziesz że mam płyte główną ASUS M2N68-LA. Jak próbuję zainstalować bios z strony producenta h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=pl&cc=pl&prodNameId=3658383&prodTypeId=12454&prodSeriesId=3658382&swLang=30&taskId=135&swEnvOID=2094 to wyskakuje mi okienko "OnBoard BIOS Not Award BIOS !". Jak by ktoś wiedział jak załatwić ten problem byłbym wdzięczny. Edytowane 29 Grudnia 2012 przez maxor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 A od czego jest CPU-Z żeby sprawdzić jaka płyta główna jest w komputerze? Od tego zacznij, potem wróć i napisz co i jak. Komunikat mówi że to nie jest bios Award'a to znaczy że jest innej firmy. Czyli na pewno nie jest do Twojej płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxor Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 (edytowane) Typ BIOS'u AwardTyp BIOS'u Award Phoenix - AwardBIOS v6.00PGDane z evereta Edytowane 29 Grudnia 2012 przez maxor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 CPU-Z zakładka Mainboard, pokaż screen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxor Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2012 http://www.tinypic.pl/7jhmppeh3ha6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2012 Uruchom program do wgrywania jako administrator. Zawsze mozesz wgrac bios z poziomu dosa (z plyty/pendrive'a itp) przy pomocy awdflash. Plik z biosem to BOW5.63. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxor Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2012 mógłbyś napisać jakąć przybliżona instrukcje jak to zrobić. aktualizacja zrobiona, zapomniałem że Vista to po****ny system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2012 Na przyszłość "instrukcja"; PrawyPrzyciskMyszy i wybierasz "Uruchom jako administrator" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxor Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2012 oprócz tego wejście na ukryte konto administratora ktore trzeba odblokowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...