Skocz do zawartości
phranzee

widac gdzie zadomowil sie modder 8)

Rekomendowane odpowiedzi

przed chwila bylem z hau hau na spacerku :wink: . wychodzac zostawilem wlaczone katody, bude obrocilem do okna. efekt ciekawy - podswietlany balkon a wokolo okna niebieska luna :D bardzo rzuca sie w oczy :P niestety wiecej kolorowych :wink: okien nie zaobserwowalem.

ps1. 2*niebieskie

ps2. nie bede mial za zle jak wyladuje na oslej :P

pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jak wychodze na dwor z psem to czasem zostawiam projektor właczony, a że mam obraz rzucony z niego na scianę i wszystko widać przez okna to mam niezly ubaw z reakcji ludzi przechodzących ulica i komentujących zjawisko :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chcialem zrobic, ale syfrowka nie pozwala, za mala czulosc :? nic nie widac

Najlepiej to ustaw cyfraka na jakimś statywie, albo na czymś co sie nie bedzie ruszało i ustaw mu najdłuższy czas naświetlania, powinno złapać, chyba nawet najgorszą cyfrówką to zrobisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrob zdjecie a potem pobaw sie w obrobke na kompie. Nawet ze zdjecia na ktorym kompletnie nic nie widac, cale czarne mozna uzyskac normalne zdjecie w kolorze.

ta, pobawie sie, a samo zdjecie zrobie z 1s, wiec chyba wystarczy.... tylko czemu wszystkie latarnie sie swieca.... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fstydzish sie she Tfoje gacie sobatshymy ?? :)

Moze by tak po polsku pisac ? :x

BOze jak mnie wku**** takie pisanie :x .....skad taka prostacka moda ??Pseudo amerykanie :lol:

ja mam wrażenie ze ci co tak pisza to ortografii nie znają i dlatego tak cuduja.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przed chwila bylem z hau hau na spacerku :wink: . wychodzac zostawilem wlaczone katody, bude obrocilem do okna. efekt ciekawy - podswietlany balkon a wokolo okna niebieska luna :D bardzo rzuca sie w oczy :P niestety wiecej kolorowych :wink: okien nie zaobserwowalem.

ps1. 2*niebieskie

ps2. nie bede mial za zle jak wyladuje na oslej :P

pozdrawiam :)

hmmm a czesto tak robisz??

bo ostatnio takie zjawisko widzialem idac do qmpla i zastanawiam sie teraz czy to u CIebie na balkonie nie bylo - przy kopalni Wujek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi