koczo Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Witam... mam taki problem, czasem komp sie przywiesza na np. sekunde, lub myszka sama sie przywiesza tez tak na sekunde lub mniej. I to tylko praktycznie przy robieniu czegos zwiazanego z siecia! np. przegladaniu WWW chocby (IE 6.0 + SP1), wchodze na jakas stronke i przy ladowania myszka tak dziwnie zaczyna chodzic... np. na sekunde stanie, albo przeskoczy fragment jakis. Reinstalowalem system juz. Rzadko to sie w sumie dzieje, ale wkurza... Prosze o pomoc. Z gory dzieki...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Spróbój podłączyć inną myche. Powinno pomóc. POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczo Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 No dobra, ale ta mycha kosztowala 200 zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 :lol: No to sprawdz ja na innym kompie - jak dzieje sie to samo i jest na gwarancji to smigaj do sklepu po nowa. Jak juz nie masz gwarancji to otworz myche, pokombinuj, wyczysc - moze pomoze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczo Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Tylko zabawne tez jest to, ze pod Linuxem tak sie nie dzieje...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Hmm Win2k... jakby to byl 98 to bym powiedziual zebys wlaczyl DMA, ale z tego co pamietam to mi sie chyba na 2k samo tez nie wlaczalo zawsze wiec - WLACZ DMA na dysk i cdromy. A jak nie to sprawdz kabel od myszki czy nie jest przerwany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczo Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Mam wlaczone DMA na dyski.. ale przy CD nie bawilem sie i nie ma tej opcji.. zmienilem system na XP i jest to samo, podpialem druga myszke i to samo. Wiec to musi byc cos z innymi ustawieniami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczo Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 TO cos z IE jest! zainstalowalem Netscape 6.2.2 i wsyzstko OK! chociaz Netscape 6 jest pamieciozerne ogolnie.... wiecnie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Ja bym przeinstalowal system. Mialem podobny przypadek po kombinacjach ze sterownikami... Bez IE nie ma internetu. Dla mnie jest naj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 koczo skad ześ wytrzasł taki komp jak moj 8O ja mam MSI 6156VA|PIII 650E|Pioneer DVD 16/40|Samsung 10Gb|Barracuda 40Gb roznimy sie ramem bo ja mam 256 i nagrywara tez 8x ale Yamaha :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Bez IE nie ma internetu. Dla mnie jest naj...No cóż - niektórzy to po prostu są uzależnieni - ja polecam Operę- malutka i szybka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Netscape swego czasu mial problem z obsluga wielu skryptow java. Opera swego czasu miala problem z polskimi znakami. Wiekszosc stron jest optymalizowanych dla IE. To nie jest tylko kwestia uzaleznienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 e tam. ja teraz na Mozilli jade i jest spoko. jak dla mnie bije na glowe IE. nie ma zadnego problemu z obsluga Javy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz994 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 A nie lepiej zainstalować IE w najnowszej wersji 6.0 Jest szybsza od poprzednich wersji i instaluje się jako update poprzedniej. Ja miałem problemy z wersją 5.5 a 6.0 jest dla mnie najszybsza i najlepsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...