Madness2k Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 (edytowane) Witam ! Mam od około 3-4 miesięcy tableta Apollo Quicky 728 jest na Andku 4.0 ICS. I mam pewien problem, który mnie wielce irytuje oraz zastanawia jak to jest możliwe. A mianowicie chodzi o to, że tablet potrafi się w pracy czyli w "akcji" wyłączyć - zdarzyło mi się to już dwa razy od czasu użytkowania, pierwszy błąd pojawił się 1,5 miesiąca po zakupie sprzętu. Zmienia się nagle język na chiński i resetuje całą pamięć (usuwa wszystko co mnie bardzo wk.......) nawet kiedy nie ma karty SD. Instaluje legalne gry, programy (zaufane) ze sklepiku Google. Takie cuda zdarzają się przy wyłączonym WIFI. Czy da radę zrobić coś z tym ? Serdecznie pozdrawiam, Madness2k. Edytowane 18 Lutego 2013 przez Madness2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness2k Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 @up Co robić dziś się problem powtórzył, tablet nie chciał wstać, a potem już się "obudził" chinol... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 Producenta pytać. Co innego można? Gwarancja?.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floppek Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Producenta pytać???, chinol jakiś a od dystrybutor dystrybutora nie ma co liczyć na jakieś wsparcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Producenta pytać???, chinol jakiś a od dystrybutor dystrybutora nie ma co liczyć na jakieś wsparcie... Od czego masz gwarancję na zakupiony sprzęt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...