bruce Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 ich poje**** gdybym takiego zobaczyl, to bym pogonil.... do k*** nedzy to ja wywisilem swego czasu oknie koszulke radio maryja heavy rock station.... :D jak spotkam, to nogi z [gluteus maximus] powyrywam :D beda mi kur** przekaziki na klamce wieszali....mendy :D na faszystowska stacje nie dam nic....... aha...wlasnie wyslalem im przelew z konta.....iewielki.... ale za o jaki tytul ....hyhy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a tych to już nieźle pojebało 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Mieszkałem kiedyś, krótki czas na Bielanach. "Fajna" okolica, szczególnie Wolumen. No i oczywiście ulica Dorycka 7 po godzinie 22:00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 zaczaj sie i następnyp razem pogoń ich odwróconym krucyfiksem wykrzykująć teksty pochwalne na cześć opozycji :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 <font color="#FF0000">[ciach!]</font> tych to już nieźle <font color="#FF0000">[ciach!]</font>ło 8O hyhy :D ale to te stare dewotki, ktore nic nie robia, tylko tego szitu sluchaja, zapieprzaja po osiedlach i rozwieszaja ten syf.... bo im rydzyk mowi, ze jak dalej bedzie tak malo kasy, to on nie wie cio bedzie itp.... ehhhh.... jak ktos zainteresowany moge cytaty powrzucac, ale pozniej, bo za jakas godzinke jade zlozyc papiery do liceum ;P hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Mieszkałem kiedyś, krótki czas na Bielanach. "Fajna" okolica, szczególnie Wolumen. No i oczywiście ulica Dorycka 7 po godzinie 22:00 eeeh mnie na bielanach ejszcze nie okradli....probowali tylko na wolumenie..... mieszkam calkiem neidaleko woluemnu (skrzyzowanie wolczynskiej z sokratesa powiedzmy....) i mi sie nic nie dzieje :D kilka razy mnie tylko statsi ludzie ganiali za czarne ubranie :lol: w tym notabene moj sasiad, dlatego go z rana katuje powiedzmy....ostra muzyka... ;D z KAT-em na czele :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Mieszkałem kiedyś, krótki czas na Bielanach. "Fajna" okolica, szczególnie Wolumen. No i oczywiście ulica Dorycka 7 po godzinie 22:00 eeeh mnie na bielanach ejszcze nie okradli....probowali tylko na wolumenie..... mieszkam calkiem neidaleko woluemnu (skrzyzowanie wolczynskiej z sokratesa powiedzmy....) i mi sie nic nie dzieje :D kilka razy mnie tylko statsi ludzie ganiali za czarne ubranie :lol: w tym notabene moj sasiad, dlatego go z rana katuje powiedzmy....ostra muzyka... ;D z KAT-em na czele :D SZATANISTA :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Mieszkałem kiedyś, krótki czas na Bielanach. "Fajna" okolica, szczególnie Wolumen. No i oczywiście ulica Dorycka 7 po godzinie 22:00 eeeh mnie na bielanach ejszcze nie okradli....probowali tylko na wolumenie..... mieszkam calkiem neidaleko woluemnu (skrzyzowanie wolczynskiej z sokratesa powiedzmy....) i mi sie nic nie dzieje :D kilka razy mnie tylko statsi ludzie ganiali za czarne ubranie :lol: w tym notabene moj sasiad, dlatego go z rana katuje powiedzmy....ostra muzyka... ;D z KAT-em na czele :D SZATANISTA a cos myslal? ze brusik, to taki mily i potulny chlopczyk?? :D hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Radio Ma Ryja ma wszędzie zasięg, jak oni to robią :? Nawet na największym zadupiu gdzie żadna stacja nie odbiera ich ciągle słychać. 8O Najlepsze były komentarze w RM, po tym jak w jedynce puścili ten reportaż o działalności Rydzyka i jego radyjka. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Radio Ma Ryja ma wszędzie zasięg, jak oni to robią :? Nawet na największym zadupiu gdzie żadna stacja nie odbiera ich ciągle słychać. 8O Najlepsze były komentarze w RM, po tym jak w jedynce puścili ten reportaż o działalności Rydzyka i jego radyjka. :D radio maryja ma taki zasieg, by masoneria i zydokomuna nie deprawowala ludnosci ;) :lol: ale, jak ten rydzyk to robi, ze ci starzy dewoci sa w stanie za niego w ogien wskoczyc??? ehhhh mistrz kur** propagandy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Radio Ma Ryja ma wszędzie zasięg, jak oni to robią :? Nawet na największym zadupiu gdzie żadna stacja nie odbiera ich ciągle słychać. 8O Najlepsze były komentarze w RM, po tym jak w jedynce puścili ten reportaż o działalności Rydzyka i jego radyjka. :D radio maryja ma taki zasieg, by masoneria i zydokomuna nie deprawowala ludnosci ;) :lol: ale, jak ten rydzyk to robi, ze ci starzy dewoci sa w stanie za niego w ogien wskoczyc??? ehhhh mistrz kur** propagandy? Żeby tylko. Prawie codziennie jak jadę autobusem do pracy albo do szkółki a razem ze mną oddział emerytek. Którę poruszają tematy: aborcji i antykoncepcji Radia Maryja Lecha Wałęsy, przez niego mają tak źle :cry: a proboszcz, nówka passatem zapierdala k.urwa cen ziemniaków itp To mnie krew zalewa, zresztą teraz jest taki tłok, że się trzymać nie trzeba, nie mówiąć o upałach. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Radio Ma Ryja ma wszędzie zasięg, jak oni to robią :? Nawet na największym zadupiu gdzie żadna stacja nie odbiera ich ciągle słychać. 8O Najlepsze były komentarze w RM, po tym jak w jedynce puścili ten reportaż o działalności Rydzyka i jego radyjka. :D radio maryja ma taki zasieg, by masoneria i zydokomuna nie deprawowala ludnosci ;) :lol: ale, jak ten rydzyk to robi, ze ci starzy dewoci sa w stanie za niego w ogien wskoczyc??? ehhhh mistrz kur** propagandy? Żeby tylko. Prawie codziennie jak jadę autobusem do pracy albo do szkółki a razem ze mną oddział emerytek. Którę poruszają tematy: aborcji i antykoncepcji Radia Maryja Lecha Wałęsy, przez niego mają tak źle :cry: a proboszcz, nówka passatem zapierdala k.urwa cen ziemniaków itp To mnie krew zalewa, zresztą teraz jest taki tłok, że się trzymać nie trzeba, nie mówiąć o upałach. :twisted: jak jade ze znajomymi, to sobie jaja z nich robimy ;) fajnie sie denerwuja i od zydow wyzywaja :D hyhy one sa smieszne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Jak ich znowu zobaczysz, to zrób tak jak ja z johowymi: Obczajasz, że stoją pod drzwiami, podchodzisz i krzyczysz w stronę klamki: "Rysiek! Ty [ciach!]! Te k[ciach!] znowu przypełzły! Z[ciach]aj tu z [ciach!] siekierą to im taki p[ciach!] spóścimy, że [ciach-ciach!]! " Jak nie pomoże, to proponuję rzucać z okna burakami (robiłem tak, jak gościu parkował Nyskę pod bramą, że nie można było roweru wyprowadzić. Miał "trochę" wgniecony dach, ale się oduczył") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Jak ich znowu zobaczysz, to zrób tak jak ja z johowymi: Obczajasz, że stoją pod drzwiami, podchodzisz i krzyczysz w stronę klamki: "Rysiek! Ty [ciach!]! Te k[ciach!] znowu przypełzły! Z[ciach]aj tu z [ciach!] siekierą to im taki p[ciach!] spóścimy, że [ciach-ciach!]! " Jak nie pomoże, to proponuję rzucać z okna burakami Gratuluje yntelygencji "koledze" :? I jezyka, prawie literackiego :x To naprawde niezle o tobie swiadczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Jak ich znowu zobaczysz, to zrób tak jak ja z johowymi: Obczajasz, że stoją pod drzwiami, podchodzisz i krzyczysz w stronę klamki: "Rysiek! Ty [ciach!]! Te k[ciach!] znowu przypełzły! Z[ciach]aj tu z [ciach!] siekierą to im taki p[ciach!] spóścimy, że [ciach-ciach!]! " Jak nie pomoże, to proponuję rzucać z okna burakami Gratuluje yntelygencji "koledze" :? I jezyka, prawie literackiego :x To naprawde niezle o tobie swiadczy. taaa..ledwo zaczal a juz tak jedzie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 bo to polska wlasnie ;] Cuz jezyk moze nie mickiewiczowski ale jak komus nerwy puszczaja to posuwa sie do bardziej radykalnych srodkow.. grunt ze dziala ;] pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Moją odpowiedzią niech pozostanie to, że sam wpisywałem "ciach" i cała sytuacja jest oczywiście fikcyjna, przedstawia tylko to, jak niektórzy potrafią być namolni. No, a jeżeli kogoś te ciachy uraziły to przepraszam bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 co od tematyki radia maryja do wejdzcie na ta strone www.radiomaryja.de no comment Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 co od tematyki radia maryja do wejdzcie na ta strone www.radiomaryja.de no comment o rotfl, czyzby kolejna dzialalnosc charytatywna?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 to radiomaryja de to stare ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 A ja ich popieram... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 A ja ich popieram... ??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 [CIACH] PRZEZ TOTOT CO BYŁO W TYM LINKU MAŁO CO NIE OBRZYGAŁEM SOBIE KLAWIATURKI :evil: . A tak właściwie to skąd macie pewność że to akurat na ks. grzyba idą te pieniądze??? Może to ktoś zupełnie nie związany z RM roznosi te kartki i zbiera kase :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 [CIACH] PRZEZ TOTOT CO BYŁO W TYM LINKU MAŁO CO NIE OBRZYGAŁEM SOBIE KLAWIATURKI :evil: . A tak właściwie to skąd macie pewność że to akurat na ks. grzyba idą te pieniądze??? Może to ktoś zupełnie nie związany z RM roznosi te kartki i zbiera kase :twisted: eeee...no niezupelnie, bo ja akura czasem r.m slucham i to jest ten rachunek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 [CIACH] PRZEZ TOTOT CO BYŁO W TYM LINKU MAŁO CO NIE OBRZYGAŁEM SOBIE KLAWIATURKI :evil: . A tak właściwie to skąd macie pewność że to akurat na ks. grzyba idą te pieniądze??? Może to ktoś zupełnie nie związany z RM roznosi te kartki i zbiera kase :twisted: eeee...no niezupelnie, bo ja akura czasem r.m slucham No i takie od czasu- do czasu wystarczy, bo juz wygladasz jak babcia z armii p.w. taty Rydzyka: wlosy dlugie :lol: , rachunki im wysylasz, jeszcze troche i sam zaczniesz kwestowac gdzies ze skarbonka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 radio maryja kontraktakuje :P :lol: wszak czemu sie dziwic - rydzyk ruszyl z TV i mu teraz $$$ na prad brakuje bo wszystko wysyla hamasowi ;) :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 aRoo"] [CIACH] PRZEZ TOTOT CO BYŁO W TYM LINKU MAŁO CO NIE OBRZYGAŁEM SOBIE KLAWIATURKI :evil: . A tak właściwie to skąd macie pewność że to akurat na ks. grzyba idą te pieniądze??? Może to ktoś zupełnie nie związany z RM roznosi te kartki i zbiera kase :twisted: eeee...no niezupelnie, bo ja akura czasem r.m slucham No i takie od czasu- do czasu wystarczy, bo juz wygladasz jak babcia z armii p.w. taty Rydzyka: wlosy dlugie :lol: , rachunki im wysylasz, jeszcze troche i sam zaczniesz kwestowac gdzies ze skarbonka :D i skarbonka siup do plecaka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 ??!! ??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 ??!! ??!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Wylewni jesteście :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Ja pierdziele fajne te niemickie radiomaryja :), a ta stronka bleeee.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...